شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزشهای مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاههای اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزشها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاههای اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.
او با اشاره به اینکه آموزشهای محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آمادهسازی و ایجاد خودباوری در مهارتآموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاههای اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامههای مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دورهها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل میشود.
این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفهای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاستهای کلی اشتغال و بند پنج سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارتآموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.
۵۵ مرکز دولتی و یکهزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفهای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.