دبیر ستاد حقوق بشر گفت: اگر در آمریکا آزادی بیان وجود دارد چرا به دانشجویان و استادان دانشگاه اجازه ندادند نظر خود را درباره فلسطین و وضعیت آن اعلام کنند.

کاظم غریب‌آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بین‌‎الملل قوه قضاییه درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا، گفت: آمریکایی‌ها اعتقادی به حقوق بشر ندارند و حقوق بشر ابزاری برای آنها به‎ منظور اعمال فشار به کشور‌های مستقل است.

غریب‌آبادی با بیان اینکه آمریکایی‌ها حقوق بشر را درباره مردم خود و همچنین مردم دیگر کشور‌ها رعایت نمی کنند، اظهار کرد: آمریکا بیشترین جنایت را علیه مردم دیگر کشور‌ها مرتکب شده و میلیون‌ها انسان بی‌گناه را در کشور‌های دیگر قتل عام کرده است.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها تحریم‌های یک‌جانبه و ظالمانه‌ای را علیه ۲۰ کشور اعمال می‌کنند، بیان کرد: حمایت از گروهک‌های تروریستی مختلف در کشور‌های مختلف از جمله ایران از اقدامات آمریکاست.

دبیر ستاد حقوق بشر با تاکید بر اینکه اگر در آمریکا آزادی بیان وجود دارد چرا به دانشجویان و استادان دانشگاه اجازه ندادند حتی نظر خود را نه درباره اقدامات آمریکا در داخل بلکه راجع به فلسطین و وضعیت آن اعلام کنند، عنوان کرد: آمریکا هیچ نسبتی با حقوق بشر ندارد؛ اقدام وزارت خارجه آمریکا هم درباره ارائه گزارش پیرامون وضعیت حقوق بشر دیگر کشور‌ها یک ژست سیاسی است؛ آمریکا می‌خواهد خود را مدعی حقوق بشر به منظور اعمال فشار به کشور‌ها معرفی کند؛ آمریکا با کار‌هایی که انجام می‌دهد نمی‌تواند وجهه خود را در حوزه حقوق بشر اصلاح کند.

غریب‌آبادی در بخشی دیگر به احتمال صدور حکم بازداشت مقام‌‏های رژیم صهیونیستی از جمله بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم، از سوی دیوان کیفری بین‌المللی و همچنین واکنش آمریکا به این موضوع اشاره کرد و گفت: این رویه آمریکاست که محاکم بین‌المللی را که قصد تحت فشار گذاشتن این کشور و هم پیمانانش را دارند، تهدید کند.

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه با بیان اینکه حداقل انتظاری که از دیوان کیفری بین‌المللی می‌رود این است که به دلیل جنایت‎ های صورت گرفته حتما حکم بازداشت نتانیاهو را صادر کند، تصریح کرد: دیوان کیفری بین‌المللی در پرونده‌های دیگر حتی با سطوح کمتر از این جنایت هم احکام بازداشت علیه سران کشور‌ها صادر کرده است.

وی با اشاره به اینکه اعمال فشار آمریکا به دیوان کیفری بین‌المللی موضوع جدیدی نیست، عنوان کرد: در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ هم همین کار را کردند؛ قضات و مقامات دیوان تهدید شده و حتی برخی از آنها در فهرست تحریم قرار گرفتند.

غریب‌آبادی در پایان گفت: این اقدامات آمریکا نباید به این امر منجر شود که قضات دیوان کیفری بین‌المللی یک حکم عادلانه صادر نکنند؛ آنها نباید نگران اقدامات آمریکا باشند، اتفاقا در سایه تهدیدات آمریکا اگر این حکم عادلانه صادر شود ارزش بالایی دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۰ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
لابد ما میدیم
آخرین اخبار