مسلم حدیدی، رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در آیین بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از مدرسین همکار معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در این معاونت گفت : خوشبختانه به همت همکاران این حوزه توانسته ایم آموزشها را در جهاددانشگاهی مهارت محور و تخصصی کنیم، طوری که هر دوره آموزشی بتواند به ایجاد یک شغل برای فراگیران منجر شود.
حدیدی افزود: آموزشی که به اشتغال منجر نشود ابتر میماند و در همین راستا اولویت آموزشهای خود را بر مهارت آفرینی گذاشته ایم تا فراگیران در پایان دوره بتوانند در حرفهای مشغول به کار شوند.
وی تصریح کرد: با تدوین فرآیندهای اجرایی، ایجاد زیرساختهای لازم و بهرهمندی از زیست بوم سازمان جهاددانشگاهی، آموزشها در مسیر کارآفرینی و ایجاد شغل پیش رفته است.
وی از بیکاری به عنوان مهمترین معضل استان یاد کرد و افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته در جهاددانشگاهی گامهای ارزشمندی در جهت اشتغال جوانان استان برداشته شده است.
رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در ادامه از پیگیری بین المللی شدن آموزشهای سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه خبر داد و افزود: با توجه به کیفیت بالای آموزشهای سازمان و مهارت محور بودن این آموزشها، در تلاش هستیم دامنه فعالیت خود را در سطح بین المللی گسترده کنیم.
وی افزود: در همین راستا امسال حوزه بینالملل آموزشهای سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه فعال میشود و امیدواریم با زیرساختها و تجاربی که در این حوزه داریم بتوانیم در سطح بین المللی هم فعالیتهای اثرگذاری داشته باشیم.
مهدی عبدالمالکی معاون آموزش و کارآفرینی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به همکاری حدود ۱۵۰ مدرس با معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، گفت: این مدرسین در حوزه آموزشهای عمومی، تخصصی و مهارتی با ما همکاری دارند.
وی با اشاره به استقبال فراگیران از دورههای آموزشی این سازمان گفت: سال گذشته بیش از ۳۲ هزار نفر در دورههای مختلف آموزشی سازمان جهاددانشگاهی شرکت کردند و پیش بینی میشود این تعداد امسال به بیش از ۴۰ هزار فراگیر برسد.
وی با بیان اینکه یکی از محبوبترین دورههای آموزشی این سازمان آموزش زبانهای خارجی است، گفت: در حال حاضر پنج زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، کرهای و ترکی استانبولی در مراکز آموزش جهاددانشگاهی کرمانشاه آموزش داده میشود و در حال حاضر بیش از ۵۷۰۰ فراگیر در این دورهها مشغول یادگیری زبان هستند.
وی گفت: یکی از مزیتهای آموزشهای جهاد دانشگاهی این است که ما گواهینامه محور یا مدرک محور نیستیم و در تلاشیم فردی که وارد دورههای آموزشی میشود با کیفیت بالا این آموزشها را فرا بگیرد، طوری که بتواند پس از خروج از این دورهها وارد بازار کار شود.
عبدالمالکی افزود: یکی از چالشهای اصلی حوزه اشتغال استان چه در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی و چه افراد غیردانشگاهی نداشتن مهارت است و همین امر موجب شده که فارغ التحصیل ما یا هر فردی که به سن اشتغال میرسد نتواند برای خود ایجاد شغل کرده و یا در حرفهای مشغول به کار شود و همه چشم انتظار آزمونهای استخدامی دولت هستند.
عبدالمالکی گفت: در معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی اولویت کار را بر مهارت محوری آموزشها گذاشتهایم، طوری که افراد پس از گذراندن این آموزشها بتوانند مهارت لازم را برای ورود به حرفه متناسب با آموزشها کسب کنند .