علی سنجربگی افزود: ۹ موافقت نامه با سازمان برنامه و بودجه استان در سال گذشته به منظور ساخت و ایجاد این پایگاه منعقد شد و هم اینک پایگاههای امداد جادهای در فامنین، درگزین، گرمک رزن، فرسفج تویسرکان، اسدآباد، کبودراهنگ و مسیر تفریحی و توریستی گنجنامه در حال راه اندازی است.
وی با بیان اینکه یکی از برنامههای هلال احمر ارائه خدمات اجتماعی و حمایتی است، افزود: ۹۵۶ برنامه حمایتی سال گذشته در همدان اجرایی شد که یک نمونه از ان آبرسانی به روستای کنجوران تویسرکان با تلاش هلال احمر و کمک ۱۰ میلیارد ریالی خیران بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان ادامه داد: این مجموعه به عنوان واسط آسیبها را شناسایی و در مذاکره با خیران آنها را برای رفع این مشکلات ترغیب و بسیج میکند.
سنجربگی اظهار داشت: بانک امانات تجهیزات پزشکی هلال احمر با بهره گیری از منابع جمعیت و خیران اقدام به خرید یکسری از تجهیزات از جمله واکر، ویلچر، کپسول اکسیژن و سایر اقلام کرده و در دوران کرونا ۶ هزار نفر از این تجهیزات استفاده کردند.
وی افزود: ۱۳۴ هزار و ۵۹۰ نفر سال گذشته از این تجهیزات استفاده کرده و همنین افراد برای بهره گیری از این تجهیزات به این مرکز مراجعه میکنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان بیان کرد: بستههای حمایتی و معیشتی شامل برنج، روغن، مرغ و دیگر اقلام خوراکی بین محرومانی که زیر پوشش نهادهای حماتی نیستند به ارزش ۵۷۳ میلیارد ریال سال گذشته توزیع شد.