مهدی شهرکی گفت: با همت بخش خصوصی و در راستای ارتقای تولید، در سال گذشته ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری انجام که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: از این میزان جوجه ریزی حدود سه هزار و ۱۵۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.
مدیر جهادکشاورزی زاهدان گفت: هم اکنون با سرمایهگذاری بخش خصوصی، ۲۲ واحد مرغداری جدید با ظرفیت یک میلیون و ۷۵ هزار قطعه در این شهرستان در حال ساخت است.