مسلم غلامی در کارگروه اقتصادی و کشاورزی شهرستان کبودراهنگ با اشاره به اینکه این شهرستان قطب تولید غلات است و سالانه سهم چشمگیری از گندم استان و کشور را تولید میکند، گفت: برای بهبود وضع اقتصادی کشاورزان، باید کشت جایگزین در الگوسازی و در اراضی آیش کشتهای تناوبی ترویج داده شود.
او همچنین گفت: برای پایین آوردن ضایعات محصولات کشاورزی شهرستان کبودراهنگ نیازمند ساخت سردخانه است.
فرماندار با تاکید بر حمایت از دامداران، گفت: کمبود تسهیلات و تخصیص منابع آب موجب اختلال در روند ساخت گلخانهها در شهرستان شده است.
مسلم غلامی به اجرای طرح هر خانه یک گلخانه ۳۰۰ متری و کمتر در جهت کمک به تولید هم اشاره کرد.
مدیر جهاد کشاورزی کبودراهنگ هم گفت: از ۲۲۰ هزار هکتار زمین کشاورزی این شهرستان، سالانه ۱۵۰ هزار هکتار زیر کشت است و این شهرستان قطب تولید گندم است.
علی سرخوش افزود: در شهرستان کبودراهنگ حدود ۲۰ هزار تن کودهای شیمیایی پاییزه و بهاره توزیع شده است.
او همچنین گفت: در طرح جهش تولید در دیم زارها حدود ۱۰۲ هزار هکتار گیاهان تناوبی مانند حبوبات، دانه روغنی گلرنگ و کاملینا کشت شده است.
مدیر جهادکشاورزی کبودراهنگ گفت: در این شهرستان ۴۱۸ قنات وجود دارد که تاکنون با تخصیص ۶ میلیارد تومان اعتبار ۱۹ قنات لایروبی شده است و امسال هم ۹ میلیارد تومان اعتبار برای لایروبی قناتها تخصیص یافته است.
علی سرخوش افزود: پارسال ۲۴۱ پرونده به مبلغ ۳۰۱ میلیارد تومان تسهیلات به بانکها معرفی شده که از این شمار، ۱۰۷ پرونده تسهیلات دریافت کرده و ۵۰ پروانه برای تاسیس ۳۰ هکتار گلخانه در دست اقدام است.
او همچنین از کاهش چشمگیر سهمیه سوخت شهرستان کبودراهنگ خبر داد.