مدیرعامل جمعت هلال احمر چهارمحال و بختیاری گفت: از ۷۶۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب سفر رئیس جمهور برای این دستگاه، تاکنون ۱۶۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.

مسعود مثنوی اظهار داشت: ۴۰۰ میلیارد ریال از این میزان از اعتبارات جمعیت هلال احمر و ۳۶۰ میلیارد ریال نیز از محل تعهدات اعتبارات استانی بوده است.

وی افزود: این اعتبارات در راستای احداث و تعمیر پایگاه‌ها و ساختمان‌های جمعیت و همچنین خرید تجهیزات امدادی اختصاص داده شد که از این میزان ۲۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات امدادی کوهستان استفاده شده است و طی ماه‌های آینده نیز به میزان ۵۰ میلیارد ریال دیگر نیز برای تقویت تجهیزات امداد و نجات در اولویت قرار دارد.

مثنوی به افزایش ۴.۵ برابری اعتبارات عمرانی هلال احمر در دو سال‌گذشته اشاره و اضافه کرد: هم‌اکنون ۱۸ طرح عمرانی شامل پایگاه ثابت، انبار در استان در دست احداث است.

وی گفت: در سفر دوم رئیس جمهور به استان تفاهم‌نامه‌ای با استانداری برای اجرای طرح‌های اقتصادی از جمله احداث کارخانه آب معدنی و کشت گیاهان دارویی در لردگان و بروجن منعقد شد.

مثنوی اظهار داشت: این تفاهمنامه اقصادی در استان در کمتر از شش محقق شد و کشت هفت گیاهان دارویی در لردگان آغاز شده است.


بیشتر بخوانید


وی به افتتاح نخستین کارخانه آب معدنی در زمینی با هشت هزار و ۵۰۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: این طرح در کمتر از ۶ ماه به بهره‌برداری رسید.

به گفته مثنوی، عملیات پایگاه امداد جاده‌ای پل زمانخان سامان و پایگاه امداد جاده‌ای طاقانک و پایگاه امداد جاده‌ای صمصامی کوهرنگ از سال گذشته آغاز شد و تا پایان سالجاری به اتمام خواهد رسید.

وی گفت: تکمیل انبار‌های امدادی و چندمنظوره شهرستان‌های تازه تاسیس اردل و لردگان، تکمیل، بهسازی و تعمیرات پایگاه‌های امداد جاده‌ای سراسر استان و تکمیل آشیانه پایگاه امداد هوایی استان از دیگر طرح‌های عمرانی در دست اجرا در سطح استان است.

مثنوی بیان داشت: ۲۴ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای و کوهستان، ۱۴۷ خانه هلال و ۳۴۷ کانون هلال و یک باب داروخانه در استان فعال است و ۶۵ هزار نفر عضو جمعیت هلال احمر است که ۴۰ هزار نفر از این تعداد اعضای جوان ۲۴ هزار نفر عضو خانه‌های هلال و داوطلب هستند.

وی افزود: در سال گذشته امدادگران جمعیت هلال احمر استان به ۷۸۰ حادثه امدادرسانی کردند که در این مدت ۱۵ هزار و ۹۳۵ نفر امدادرسانی شد که از این تعداد ۳۸۳ نفر به مراکز درمانی منتقل کردند.

مثنوی با اشاره به بالا بودن حوادث آبی از جمله غرق‌شدگی در سطح استان، تصریح کرد: براساس اسناد بالادستی در هلال احمر کشور و مدیریت بحران، تیم تخصصی غواصی زیرمجموعه هلال احمر فعال نیست و در مواقع بروز حوادث غرق‌شدگی ارائه خدمات پشتیبانی از جمله تجهیزات امدادی، قایق، آمبولانس و نیرو‌های امدادی امکان‌پذیر است.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون امدادرسانی به سوانح غرق شدگی در روخانه‌ها متولی مشخص ندارد.

مثنوی گفت: تعدادی از اعضای این جمعیت و همچنین سایر ارگان‌های امدادی، غواص هستند، اما به دلیل اینکه تیم تخصصی غواصی در این جمعیت تشکیل نشده است ارائه خدمات غواصی توسط این افراد در قالب ماموریت‌های امدادی این جمعیت نیست و در صورت بروز حادثه برای امدادگران جمعیت تعهدی نسبت به این امدادگران وجود ندارد به همین دلیل این افراد می‌توانند در قالب نیرو‌های داوطلب اقدام به غواصی کنند.

وی با اشاره به اینکه پیکر بی جان سبحان هنرمند هنوز پیدا نشده است، بیان داشت: در ۲۰ روز گذشته در شش روز عملیات جست و جوی جسد این کودک از سوی ۲۱ تیم امداد و نجات، غواص و آنِست و ۸۰ امدادگر انجام شد.

مثنوی به خانواده‌ها توصیه کرد؛ باتوجه به اینکه حریم رودخانه‌های استان به دلیل اینکه رودخانه‌ها خروشان، سریع و وحشی است، خطرآفرین است باید مراقبت بیشتری داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار