رئیس مرکز بهداشت استان گفت: در فصل گرما ویروسهای منتقله از راه آب و غذا به خصوص در سنین پایین سبب ایجاد بیماری میشوند و علائمی از جمله اسهال، استفراغ، مشکلات گوارشی و معده، تب، کرمها و انگلها را به همراه دارند.
زیلابی با بیان اینکه شست و شوی دستها و مصرف آب بهداشتی سالم باید مورد توجه قرار گیرد، تأکید کرد: مسافرت در فصل گرما و مصرف آب چشمهها، قناتها و غذا از رستورانهای بین راهی که ممکن است بهداشت را رعایت نکنند سبب ایجاد بیماری میشود.
او افزود: در فصل گرما نظارتها بیشتر میشود و مردم هم از مصرف آب قناتها و چشمهها اجتناب کنند و باید توجه کرد که میکروب وبا در یخ قابل انتقال است بنابراین از مصرف یخهای آلوده در ترمینالها و اتوبوسها پرهیز کنند.