ایرج حسن پور اظهار کرد: با برنامه ریزی حوزه بازرسی و نظارت اداره کل صمت سیستان و بلوچستان و اتحادیه رستوران و هتل داران زاهدان گشت مشترک نظارتی با حضور کارشناسان بازرسی اداره کل صمت و نمایندگان بخشهای ذیربط از واحدهای صنفی رستوران، غذای آماده و فست در زاهدان انجام شد.
وی افزود: در بازدیدهای انجام شده برای ۲ واحد صنفی پروندههای تخلف به علت گرانفروشی و عدم درج قیمت تشکیل و یک واحد صنفی نیز به دلیل تعدد تخلفات صنفی و نداشتن پروانه کسب به دستور مقام قضائی پلمپ شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: پروندههای تشکیل شده جهت رسیدگی و سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی و اقتصادی مراتب را جهت رسیدگی از طریق تماس با مرکز جامع مدیریت یکپارچه پاسخگویی اداره کل صمت استان به شماره ۱۲۴ گزارش دهند.