حسین برزگر در نشست قرارگاه امنیت غذایی چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون دو میلیون و ۴۵۰هزار قطعه جوجه در واحدهای مرغداری انجام شده است که این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه پارسال، ۲۵درصد رشد داشته است.
وی افزود: از این میزان جوجه ریزی، یک میلیون و ۲۵۰ هزار قطعه، در اردیبهشت ماه انجام شده است.
برزگر اضافه کرد: با این میزان جوجه ریزی ۵هزار و ۳۰ تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف میشود.
بیشتر بخوانید
وی ادامه داد: رکورد جوجه ریزی سال گذشته واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی استان چهارمحال وبختیاری حدود ۱۴ میلیون و ۳۹۶ و ۴۲۳ قطعه بوده است که با این میزان جوجه ریزی، ۳۱ هزار و۶۷۳ تن گوشت مرغ در استان تولید شد.