سید محمدجواد هاشمینژاد، مدیرعامل بنیاد هابیلیان میگوید که خانوادههای شهدای ترور سند زنده جنایتهای منافقین هستند.
هاشمینژاد ضمن ارائه توضیحاتی درباره بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور)، گفت: بنیاد هابیلیان از سال ۱۳۸۴ شروع بهکار کرد؛ امیدواریم تا در انتها به روزی برسیم که شاهد حوادث تروریستی در کشور نباشیم و مهمتر از همه اینکه، به جایی برسیم که هیچ قدرت خارجی جرات حمایت از جنایتکارانی را که در داخل کشور دست به ترور میزنند، نداشته باشد.
مدیرعامل بنیاد هابیلیان، اظهار کرد: تهیه اسناد و مدارک از همان ابتدای کار برای ما حائز اهمیت بود؛ فهرست شهدای ترور مشخص نبود و اسناد کمی جمعآوری شده بود، اما تلاش کردیم آمار شهدا را تا ۱۳۹۰ گردآوری کنیم و بعد از آن نیز در حال بروزرسانی است.
وی درباره برگزاری دادگاه منافقین، بیان کرد: تاکنون هیچ دادگاهی به جنایتهای منافقین از جایگاه حقوقی نپرداخته بود؛ این در حالی است که پیگیری حقوقی جنایتها برای ما حائز اهمیت است؛ بسیاری از سران اصلی منافقین با خیالت راحت در سراسر جهان زندگی میکنند و هیچ مانع حقوقی برای رفتوآمدشان وجود ندارد.
فرزند شهید ترور درباره مستند بودن جنایتهای منافقین، تصریح کرد: مریم رجوی در کتاب «سازمان منافقین» به صراحت به ترور شخصیتهای مختلف در ایران طی دهه ۶۰ اعتراف میکند و امروز در اروپا دم از حقوق بشر میزند.
هاشمینژاد با بیان اینکه کارنامه منافقین دارای مجموعهای از جنایتها، گفت: مسئله اصلی دادخواهی مظلومیت خانوادههای ۱۷ هزار ترور است؛ ما نباید اجازه دهیم که جنایتهای این گروهک تروریستی به دست فراموشی سپرده شود؛ این مهم با خانوادههای شهدای ترور انجامپذیر است، چراکه شهدای زنده این جنایتها هستند؛ منافقین تلاش میکنند جنایتهای دهه ۶۰ و خیانت در زمان جنگ تحمیلی را محو کنند.
مدیرعامل بنیاد هابیلیان، تاکید کرد: اقدام ما برای محکومیت منافقین صرفا مطالبه خانواده شهدا نیست، بلکه ۱۲ هزار امضا از شهروندان با کدملی جمعآوری شده است که خواستار محاکمه منافقین در دادگاههای داخل و بینالمللی هستند و این یک مطالبه ملی است.
هاشمی نژاد درباره شهید صیاد شیرازی که به دست منافقین ترور شد، گفت: من به دلیل فعالیتهای پدرم و متعاقب آن تهدیدهای منافقین، در جریان جنایتهای منافقین بودم؛ یکی از کسانی که در نوک پیکان حملات منافقین قرار داشت، شهید صیاد شیرازی بهعنوان فرمانده کل قوا بود؛ شهید صیاد شیرازی شجاعت زیادی داشت؛ وی در برابر تهدیدها ایستادگی کرد؛ این شهید ورای نظامی بودن، شخصیتی بصیر داشت و شخصیتی کامل بود؛ وی در مرصاد کمر نفاق را شکست.
فرزند شهید ترور درباره وضعیت منافقین در حال حاضر نیز گفت: من وضعیت آنها را رصد میکنم و به خوبی میدانم که تهدیدهایشان توخالی است و عادت به بلوفزدن دارند؛ به عبارت دیگر، آنها در وضعیت نشسته پارس میکنند؛ اصلا وضعیت خوبی در اروپا ندارند؛ تلاش میکنند تا وجهه خود را با تاریخی خواندن جنایت هایشان بهبود دهند، اما موفق نمیشوند.
به گفته وی، اروپاییها تلاش دارند تا این را القا کنند که وقایع مشمول مرور زمان میشوند، اما موضوع جنایتهای منافقین هیچگاه برای خانوادههای شهدای ترور تمام نشده و مشمول مرور زمان نمیشود؛ این نتیجه دورویی و معیارهای دوگانه اروپاییها است؛ اگر واقعا اینطور است، چطور سوئد حمید نوری را پس از ۲۰ سال محاکمه میکند؛ آنها ادعا میکنند که در حال محاکمه فردی هستند که مرتکب جرایمی علیه منافقین بهعنوان افرادی شده که خودشان جنایتهایشان را کتمان نمیکنند.
وی درباره استانداردهای دوگانه غربیها بهویژه اروپاییها، با اشاره به دادگاه نمایشی و ناعادلانه حمید نوری، شهروند ایرانی در سوئد، گفت: یک دادگاه در کشور سوئد برای شهروند ایرانی تشکیل شده که بر هیچ مبنای مستندی نیست؛ این دادگاه در مقر فرقه تشکیل شده و کاملا نمایشی سیاسی است و هیچ جنبه حقوقی ندارد، اما درباره ۱۷ هزار شهدای ترور توسط منافقین اسناد معتبر فراوانی وجود دارد، ولی با این حال در خارج از کشور کسی اطلاع زیادی ندارد و در این باره خلاء داریم؛ منافقین در ۹۰ جلسه دادگاه برای یکی از ایرانیان در سوئد از صبح تا شب با جمعیت زیاد جلوی در دادگاه حضور داشتند و پوشش میدادند از سویی اجازه نمیدادند کسی حتی مخالف جمهوری اسلامی ایران وارد دادگاه شوند و یک صدا علیه آنها اقدامی انجام دهد.
هاشمی نژاد با اشاره به اینکه این یک دادگاه یک طرفه است؛ از این رو پیگیری قضایی جنایتهای منافقین اهمیت زیادی دارد؛ در عین حال، ما نباید اجازه بدهیم موضوع جنایتهای منافقین فراموش شود، گفت: خانواده شهدای ترور باید در این رابطه حرف بزنند، چون عاملان ترور و منافقین قاتل همچنان هستند؛ آنها اکنون آلت دست کشورهای غربی برای اجرای سیاستهای ضد ایرانی شدهاند؛ کشورهای غربی این جانیهای سیاه رو را به جهان بهعنوان یک گروه دموکراسیخواه معرفی میکنند؛ باید جلوی این اتفاق را بگیریم.
منبع: میزان