سیدجعفر حسینی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: کشاورزان گندمکار به قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان خرید تضمینی گندم معترض هستند چراکه نگاه دولت برای تعیین نرخ خرید تضمینی گندم و دیگر محصولات نباید بودجه ای باشد و در راستای سیاست خودکفایی و امنیت غذایی باید نرخ اعلام شود.
او قیمت منطقی جو را ۱۴ هزارتومان اعلام کرد و افزود:قیمت استاندارد جو برمبنای هزینه های تولید و سود متعارف کشاورز باید ۲۰ درصد کمتر از نرخ گندم باشد که متاسفانه این امر مورد توجه قرار نگرفته است.
حسینی ادامه داد: آمارها حاکی از آن است که قیمت هرکیلو جو در ۳ سال گذشته ۱۰ تا ۱۱ هزارتومان بود که به رغم تورم بالا و افزایش هزینه های تولید، امسال هم نرخ تضمینی ۱۰ هزارتومان اعلام شده که براین اساس اعتراض کشاورزان به حق است.
مشاور اتاق اصناف کشاورزی گفت: بنابر سیاست وزارت جهاد مبنی بر خودکفایی ۵ محصول اساسی و خوداتکایی دیگر محصولات نیاز است که حمایت از بخش تولید صورت بگیرد، براین اساس قانون خرید تضمینی باید اجرا شود.
خبرنگار: آزاده محبی
تمامی اجناس در طول یکی دو سال ۱۵ برابر شده اونوقت قیمت جو از ۱۲ تومان به ۹ تومان رسید
اینجاست که ببینید چگونه جلوی گرونی گرفته میشه
احسنت بر مدیران کشاورزی
خدا میدونه شما هم میدونید قیمت ۱۰ هزارتومان برای جو هیچ سودی برای کشاورز ندارد .کشاورز مگر مرض دارد جو بکارد تا بخواهد ضرر بدهد .
آخه با چه عقل ومنطقی این قیمتها رو تصویب میکنید
کشاورز باید کیلویی 10 جو بده به دامدار و گوشت کیلویی 800 هزار رو بخره بنظرتون تناسب داره این رقم ها ؟؟!!
چطور که همه چی بر اساس تورم و دلار هی بالا میره بجز جو نکن فکر کردین جو خود رو هست و بدون هیچ هزینه ی رشد میکنه
با اینکار سال بعد هیچکس جو نمیکاره اونوقت که دامدار در به در باید دنبال جو برگرده
خدا از باعث بانی قیمت گذاری جو نگذره اگه این قیمت 10 تومن باشه همش ضرر هس