حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم بزرگداشت رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی و شهدای خدمت گفت: شهید رئیسی در دیپلماسی با برقراری ارتباط بین الملل و در میدان به معنای ارتباط با مردم، نمونه بود و حکمرانی وی جمع میدان و دیپلماسی است.
حجت الاسلام خسروپناه اظهار کرد: ایران در دوره ریاست جمهوری آیت الله رئیسی، عضو سازمان بین المللی شانگهای و بریکس شد در حالیکه تا پیش از آن تصورش هم نمیشد که این ناشی از دیپلماسی قوی وی بود.
وی با تاکید بر اینکه شهید جمهور حاضر بود جان خود را برای حفظ مردم نثار کند افزود: رئیس بالاترین مقام اجرایی کشور با اوج تواضع در رفتار و کردار بسیار فروتن و مهربان بود، هیچکس بد اخلاقی و بد رفتاری از او ندید و سرانجام، با عزت از دنیا رفت.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: هرچند آیت الله رئیسی با رسیدن به مقام شهادت به توفیق الهی دست یافت، اما این یک ضایعه جبران ناپذیر برای ملت ما است.
حجت الاسلام خسروپناه ضمن تاکید بر این نکته که میلیونها نفر در ایران و صدها هزار نفر در جهان برای شهید جمهور عزاداری کردند، ادامه داد: خداوند محبت او را در دل مومنان قرار داد.
وی اضافه کرد: از نزدیک شاهد بودم که شهید رئیسی در ساده زیستی، تلاش، صداقت، اخلاص، عقلانیت، پیگیری و خستگی ناپذیری بین مسئولان بی نظیر بود و با ارائه مطالب عمیق در گفتار و رفتار، یک الگوی حکمرانی بود که ویژگیهای خاصی داشت.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ولایتمداری را از ویژگیهای شهید رئیسی در حکمرانی و مدیریت برشمرد و ادامه داد: اولویت این شهید درباره هر مسالهای نظر ولایت بود و در هر موردی برای تصمیم گیری بر هم راستایی با نظر رهبر معظم انقلاب تاکید میکرد.
حجت الاسلام خسروپناه افزود: ولایتمداری شهید جمهور هم سلبی و هم ایجابی بود و علاوه بر ولایت خدا، رسول الله (ص)، اهل بیت و مومنان، ولایت مقام معظم رهبری را نیز در دل داشت.
وی با اشاره به مردمداری صادقانه شهید جمهور تاکید کرد: دکتر رئیسی در هر استانی با دیدار از محرومترین مناطق، در جمع مردم محروم حضور پیدا کرده میکرد، اتاق حل مساله راه میانداخت و اگر مسئولی به درستی کار نمیکرد با اخلاق و ادب از او میخواست که کنار برود چراکه رکن مدیریت ایشان اخلاق بود.
حجت الاسلام خسروپناه ادامه داد: شهید رئیسی عقل جمعی را بر نظر خود اولویت میدانست و ۲۴ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را که قبل از وی امضا نشده بود در هفته اول آغاز به کار دوست سیزدهم امضا کرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: رئیس جمهور شهید به استفاده از نخبگان علمی کشور در تصمیم گیریها تاکید داشت و در طول سه سال ریاست دولت، مشکل ۲۰۰ نخبه علمی را حل کرد و آنان جذب هیات علمی دانشگاهها شدند.
حجت الاسلام خسروپناه عدالت در عمل را دیگر ویژگی بارز شهید رئیسی دانست و افزود: مدتی که در قوه قضاییه مسئولیت را بر عهده داشت تظلم خواهی هیچکسی را بدون جواب نمیگذاشت.