آغاز برداشت گل گاوزبان از سطح ۲۴ هکتار از مزارع استان قزوین

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برداشت گل گاوزبان از سطح ۲۴ هکتار از مزارع منطقه الموت شهرستان قزوین آغاز شده است.

محمد پیله فروش مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین  گفت: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت در اواخر تیرماه امسال از سطح ۲۴ هکتار از مزارع  زیر کشت حدود ۳۰۰ تا ۷۰۰ کیلوگرم در هکتار  گل گاوزبان‌ برداشت شود.

وی، میانگین برداشت گل گاوزبان خشک در مزارع این منطقه در هر هکتار ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم برآورد کرد.

پیله فروش، روستا‌های یارود، عباسک، کلمین، سنبل آباد، ازگنین علیا و سفلی در منطقه الموت غربی را از روستا‌های مهم کشت این محصول در استان ذکر کرد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه گل گاوزبان گیاهی علفی است که ۴۰ تا ۷۰ سانتی متر طول دارد و از دانه آن در تهیه روغن استفاده می‌شود.

وی افزود: این گیاه در مناطق کوهستانی سردسیر و نیمه مرطوب که در طول بهار و تابستان دارای باران متناوب هستند و در استان‌های مازندران و گیلان در مناطق کوهستانی و نیمه مرطوب وجود دارد.

پیله فروش افزود: بذر گاوزبان طی ۵ تا ۲۱ روز در دمای ۲۱ درجه سانتیگراد جوانه می‌زند و می‌توان اواخر اسفند ماه در مزارع کشاورزی کشت کرد.

این مسئول بیان کرد: با توجه به اینکه در تولید این محصول از کود و سموم کشاورزی استفاده نمی‌شود می‌توان در صورت تامین اعتبار لازم، مناطق مستعد استان را برای تولید گل گاو زبان شناسایی تا بتوانند گواهینامه ارگانیک این محصول را دریافت کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار