کشاورزی گفت: ظرفیت های گسترده استان بوشهر در حوزه اقتصادی با وجود داشتن حدود ۸۰۰ کیلومتر مرز ساحلی با خلیج فارس، می تواند زمینه ساز ایجاد اشتغال های پایدار شود.
وی افزود: این استان از این حیث برای اجرای طرح اقتصاد دریامحور انتخاب شده تا تجربیات حاصل از آن در مقیاس کشوری و متناسب با استان های ساحلی اجرایی شود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی از انتخاب استان بوشهر تصریح کرد: در دولت سیزدهم، ۱۶ هزار و ۱۰۰ مورد مجوز مشاغل خانگی در استان صادر و سالانه اعتبارات بسیار خوبی در حمایت از مشاغل خانگی پرداخت شده است.
کشاورزی بیان کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۴ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال و در سال گذشته، ۱۱ هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال اعتبار به استان بوشهر به مشاغل خرد و خانگی اختصاص پیدا کرد.
وی گفت: در زمان حاضر ۳۵۴ هزار نفر کارگر بیمه شده تامین اجتماعی در استان بوشهر در ۲۳ هزار واحد کارگری مشغول بهکار هستند که یکی از مناطق بزرگ کارگری استان پارس جنوبی با ۱۰۰ هزار کارگر است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر یادآور شد: در سال گذشته ۲۷ هزار اشتغال در استان ایجاد و ۱۴۶ درصد برنامه اشتغال محقق شد.
کشاورزی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ برنامهریزی شده که برای ۱۶ هزار و ۱۸۸ نفر در استان شغل ایجاد کنیم که ۴۰ درصد آن دانشآموختگان دانشگاهی خواهند بود؛ اتفاقی که برای نخستین بار در کشور در استان بوشهر رقم میخورد.
وی اضافه کرد: در سال گذشته بر اساس اعلام سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، ۲ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغال بومی ایجاد شده که اطلاعات در سامانه رصد اشتغال کشور هنوز به ثبت نرسیده و این در شرایطی است که این یک سامانه ملی است که میتواند اثرگذار باشد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی از انتخاب استان بوشهر گفت: انتظار می رود در سال ۱۴۰۳ این کمکاری جبران و اطلاعات در سامانه بارگزاری شود.