شفیعی گفت: هم اکنون تعداد ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد استان آذربایجان شرقی فعالیت دارند و سیاستگذاریها بر تمرکز در مناطق کمبرخوردار استان است.
وی با بیان اینکه بیش از ۶۰۰ کتابخانه مخزدار و پیشخوان در مساجد استان با مدیریت کانونهای فرهنگی هنری فعال است ادامه داد: از این تعداد بیش از ۲۵۰ کتابخانه دارای مخزن کتاب و قرائتخانه است که مانند کتابخانههای عمومی به عموم مردم به ویژه نمازگزاران مسجدی خدمات ارائه میکنند.
شفیعی با اشاره به اینکه تعداد کانونهای تازه تاسیس در سال گذشته با تعداد کانونهای تاسیس شده در پنج سال پیش از آن برابری میکند گفت: شهرستان تبریز بیشترین و جلفا کمترین تعداد کانون فرهنگی هنری را دارند که تلاش داریم تمامی مساجد مناطق حاشیهنشین شهر تبریز که دارای شرایط لازم هستند دارای کانون فرهنگی هنری شوند.
وی برگزاری دورههای مختلف و متنوع آموزشی در رشتههای مختلف هنری، فرهنگی و قرآنی را از جمله فعالیتهای ستاد فهما (فرهنگی هنری مساجد آذربایجانشرقی) استان در سال گذشته برشمرد و اظهارکرد: اجرای طرح پالایش کتاب کتابخانههای مساجد، برقراری بیمه فعالان فرهنگی و هنری مساجد از مسیر صندوق اعتباری هنر، طرح اوقات فراغت تابستان و برگزاری جشنوارههای مختلف فرهنگی و هنری از جمله این فعالیتها است.
شفیعی از آغاز اجرای طرح کادرسازی نوجوان در مساجد منتخب استان خبر داد و افزود: دومین دوره مدرسه تئاتر شبستان نیز در آستانه جشنواره تئاتر بچههای مسجد با تدریس اساتید برجسته ملی در عرصه تئاتر و سینما تابستان امسال برگزار خواهد شد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد آذربایجانشرقی انعقاد تفاهمنامههای همکاری با نهادهای مختلف، دورههای کارآفرینی فرهنگی، مدیریت فرهنگی و کار تشکیلاتی، توسعه فعالیتها و برنامههای فرهنگی در مناطق محروم و گسترش گروههای سرود مسجدی را از جمله برنامههای پیش بینی شده برای امسال برشمرد.