با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، نخستین نشست ستاد یادواره شهدای سلامت استان فارس، برگزار شد.

سید وحید حسینی رئیس دانشگاه در نخستین نشست ستاد یادواره شهدای سلامت استان فارس که با هدف هم اندیشی در زمینه برنامه ریزی و تدوین برنامه‌های گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یادواره شهدای سلامت استان فارس برگزار شد، با تقدیر از دغدغه‌مندی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در زمینه گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و برگزاری کنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس، توجه به حماسه سازی شهدا و زنده نگه داشتن یاد آنان را مهم خواند.

او ایجاد فضای حفظ فرهنگ شهادت و توجه به کار‌هایی که شهدا انجام داده‌اند را مسئله‌ای ضروری برشمرد و افزود: به ویژه در حوزه سلامت و مراکز بهداشتی درمانی باید نگاه ویژه‌ای داشت و در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این موضوع یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های مهم مسئولان دانشگاه به شمار می‌رود.

حسینی همچنین تأسی به سیره و روش شهدا را از افتخارات مجموعه سلامت فارس دانست و تاکید کرد: باید کار‌ها به گونه‌ای انجام شود که همه بتوانیم از برکات به جا مانده از شهدای گرانقدر و به ویژه شهدای عرصه سلامت، بهره‌مند شویم.

رشادت فرزندان سلامت در دوران دفاع مقدس و بحران‌ها

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس نیز در این نشست گفت: در موضوع حفظ روحیه و فرهنگ شهادت، نکته مهم زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنان است که این امر با جمع آوری آثار شهدا و ماندگار کردن خاطرات و نوشته‌های آنان انجام می‌شود تا برای آیندگان به یادگار بماند.

اسماعیل قزل سفلی دیدار با خانواده‌های معظم شهدا را یکی دیگر از اقداماتی برشمرد که باید از سوی تمامی اقشار جامعه و سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی انجام شود.

او با اشاره به برگزاری کنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس در ماه‌های آینده، بر لزوم اجرای این رویداد مهم در بطن جامعه و به ویژه با مشارکت جامعه دانشگاهی تاکید کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، توجه به سیره و پیام شهدا را مهم خواند و تاکید کرد: لازم است برای این موضوع وقت بگذاریم و برنامه ریزی داشته باشیم.

قزل سفلی در ادامه با بیان رشادت‌های شهدای حوزه سلامت در دوران دفاع مقدس و دوران کرونا، اضافه کرد: جامعه پزشکی فارس در دوران جنگ تحمیلی، با ارائه خدمات مختلف درمانی، الگو و سرآمد بوده و در دوران کرونا نیز یازده شهید تقدیم نظام کرده است.

او با بیان اهمیت بهره مندی از ظرفیت‌های موجود در حوزه سلامت برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود: استانداری فارس در این راستا همراه و همگام با مجموعه سلامت است و در زمینه تعامل با دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف برای معرفی شهدای حوزه سلامت و برگزاری یادواره شهدای سلامت فارس نیز همکاری لازم انجام می‌شود.

توجه به اصل تاثیرگذار بودن فعالیت‌ها در گرامیداشت یاد شهدا

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز دیگر عضو این نشست هم اندیشی بود و بر اهمیت توجه به تاثیرگذار بودن کار‌هایی که برای شهدا و یادواره شهدا انجام می‌شود، تاکید کرد.

محمود نجابت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و شیوه زندگی آنان را وظیفه‌ای همگانی برشمرد که همه باید در این راستا تلاش کنند.

برگزاری ۱۰ برنامه تشییع پیکر شهدا در مجموعه سلامت فارس

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس نیز در نخستین نشست ستاد یادواره شهدای سلامت استان فارس گزارشی از اقدامات حوزه سلامت و بسیج جامعه پزشکی فارس در زمینه گرامیداشت یاد و خاطره شهدا طی یک سال گذشته ارایه کرد.

سرهنگ پاسدار حسین صمصام گفت: در سال گذشته ۱۰ برنامه تشییع شهدا در مراکز درمانی فارس انجام شده است که در کشور بی سابقه بوده است.

او با اشاره به برگزاری آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس در پردیس شهید دوران دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از ساخت یادمان شهید گمنام در مجتمع سرای دانشجویی دخترانه غدیر دانشگاه و خاکسپاری یکی از یادگاران دفاع مقدس در این مکان طی ماه‌های آینده خبر داد.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس با اشاره به اثربخشی و اثرگذاری شهدای حوزه سلامت گفت: این شهدا در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، علاوه بر دفاع از میهن اسلامی برای نجات جان انسان‌ها و تسکین درد‌های بیماران و مجروحان نیز تلاش کردند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار