درآمد هنگفت کمیته انضباطی از جریمه فوتبالی ها

مجموع جرایم باشگاه‌های لیگ برتری سر به فلک کشید، اما تکرار تخلفات و حاشیه‌سازی‌ها نشان داد که این جرایم نجومی تأثیر چندانی نداشته است.

 بیست‌وسومین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال در شرایطی به خط پایان رسید که روز‌های پُرحرارت و چالش‌برانگیزی را در ۲۹۸ روز برگزاری رقابت‌ها دیدیم.

حاشیه‌ها از همان روز اول با شکایت باشگاه‌های لیگ یکی از شمس آذر قزوین، جریمه ۲۵۱ میلیون تومانی این باشگاه (۲۰۰ میلیون در حکم کمیته انضباطی و ۵۱ میلیون بابت تبدیل کسر سه امتیاز به جریمه نقدی) و کسر سه امتیاز دیگر از نماینده قزوین آغاز شد. تصویب آیین‌نامه ناظر بر قرارداد‌ها هم به جریمه ۴۰ و ۱۰ میلیارد تومانی سپاهان و پرسپولیس انجامید. البته بازگشت امتیازات کسر شده از تیم‌های اول و سوم لیگ، انتقادات زیادی را به دنبال داشت که ره به جایی نبرد.

هر هفته نیز شاهد اظهارات بسیاری از بازیکنان و مربیان علیه رقبا بودیم. کسانی که اتفاقات دیدار رقیب را در رختکن بررسی می‌کردند و سپس در جمع خبرنگاران حاضر می‌شدند، با جرایم کمیته انضباطی مواجه شدند که گذشت زمان ثابت کرد که این جرایم نیز نقشی در کاهش این سروصدا‌های بیهوده نداشت.

سازمان لیگ همچنین روز ۲۷ فروردین، دستورالعملی درباره برخورد با عوامل متخلف فوتبال ایران صادر کرد که اعضای تیم‌ها مطابق آن در صورت اظهار نظر علیه رقبا، به پرداخت جرایم میلیاردی محکوم می‌شوند. عبدالله ویسی اولین نفری بود که مطابق این آیین‌نامه دو میلیارد تومان جریمه شد که این رقم به ۵۰ میلیون تومان تقلیل یافت!

جواد نکونام که باید جریمه‌ای پنج میلیارد تومانی پرداخت کند (در صورت عدم تغییر رأی)، یکی از افرادی است که تاکنون با بیشترین تنبیه مواجه شده و ساکت الهامی سرمربی نساجی، حسین بادامکی معاون پرسپولیس و حمیدرضا رجبی مربی استقلال نیز هر کدام با جریمه دو میلیارد تومانی، در جایگاه دوم جدول «نقره‌داغ‌شدگان» لیگ بیست‌وسوم هستند.

کمیته انضباطی تا لحظه انتشار این خبر، باشگاه‌های لیگ برتری و عوامل آنها را (با احتساب دیدار‌های جام حذفی) مجموعاً به مبلغ ۸۰ میلیارد و ۳۳۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان جریمه کرده که رقم قابل توجهی محسوب می‌شود. حسین مزرعه مربی صنعت نفت، باشگاه صنعت نفت و همچنین سپاهان در تاریخ ۲۹ آذر، هر کدام به میزان ۱۰۰ هزار تومان جریمه شدند که کمترین جرایم این مسابقات به شمار می‌رود!

منبع: تسنیم 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۴ ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
نهادهای نظارتی آیا تاکنون پیگیری هم داشته اند که این پولها در چندسال اخیر صرف چه می شود؟
حتی وی ای آر هم که دولت هزینه اش را پرداخت می کند.
پاداش جام‌جهانی .ورود ماشین های خارجی برای هیات رئیسه فدراسیون. پول ویلموس و..... چرا کسی بررسی و جوابی به مردم نمی دهد.کمسیون اصل نود.سازمان بازرسی و نهادهای امنیتی باید پیگیری و به اطلاع عموم برسانند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۲ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
همه ارگانهای دولتی عادت دارن از. جیب مردم بدزدن ایی پول جریمه ها کجا میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما ملت حق داریم بدونیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۳ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
جریمه مالی ، یعنی کاسه گدایی. پرداخت آن ، بی محلی به قوانین. محرومیت یعنی نقره داغ
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۱۴:۱۹ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
برای خودشان درآمد زائی میکنند پولها را به کدام حساب می‌ریزند دراصل باید به خزانه دولت بریزند اگر به حساب کمیته انضباطی واریض شود خودش تولید فساد میشود با این پولها وی ار. آی بخرند تا جلو بیشتر تخلف‌ها گرفته شود
آخرین اخبار