سیدجواد هاشمی در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، اظهار کرد: شهید آیت الله رئیسی بارها بر مبارزه با قاچاق کالا تاکید داشت و از آنجا که قاچاق تهدید کننده امنیت اجتماعی و اقتصادی و تهدید کننده اشتغال است متولیان امر باید ریشهای با این پدیده برخورد کنند.
وی عملکرد برخی دستگاهها در مبارزه با قاچاق کالا را قانع کننده ندانست و افزود: مقطعی اقدام کردن دستگاهها در زمینه مبارزه با قاچاق کالا موجب شده کارها اثرگذار نباشد که باید در این زمینه فکر اساسی انجام شود.
هاشمی عنوان کرد: پدیده قاچاق موجب از بین رفتن سرمایه و ارز کشور میشود، هر چند بیشتر نگرانی ما از مبدا است که بدون هیچ دغدغهای و برخوردی کالاهای قاچاق در گمرکها و لنج بارگیری و به راحتی انتقال داده میشود و باید وقت و هزینه زیادی را صرف مبارزه با قاچاق کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه وبویراحمد بر ضرورت احداث ایستگاه ایست و بازرسی در پاسگاه میمند تاکید کرد و ادامه داد: اعتبار مورد نیاز برای احداث ایست و بازرسی در این نقطه ۱۵۰ میلیارد ریال است که تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال اختصاص داده شده است.
وی ابراز کرد: این پروژه پیشرفت حدود ۵۰ درصدی دارد از سازمان مدیریت و برنامه ریزی تقاضا داریم مابقی اعتبار این پروژه را اختصاص دهد.
هاشمی عنوان کرد: برای جلوگیری از قاچاق، دامها پلاک گوش شوند که باید این موضوع مورد توجه جهاد کشاورزی استان باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبارزه با قرصهای روانگردان با تمام توان انجام شود.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ارزش ریالی پروندههای مکشوفه قاچاق در سال گذشته ۲ هزار و ۸۷ میلیارد ریال است.
حسین بهمنی اظهار کرد: این رقم در کل سال ۱۴۰۱ یک هزار و ۶۶ میلیارد ریال بود. سال ۱۴۰۱ یک هزار و ۲۰۱ مورد متهم دستگیر شد.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد، تعداد متهمان دستگیر شده ۱۴۰۲ را یک هزار و ۸۵۹ نفر عنوان کرد و افزود: این آمار ۶۵۰ نفر بیشتر از سال قبل آن است.
بهمنی ابراز کرد: در این ربطه ۸۷۵ دستگاه خودرو توقیف و ۲ باند قاچاق کالا متلاشی شد.