رئیس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری کشور گفت: بافت تاریخی یک فرهنگ و ارزش متعالی است و متخصصان شهری باید برای بن بست‌ها فکری کنند.

عباسی رئیس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری کشور گفت: موضوع بازآفرینی و احیای بافت تاریخی شهر‌های کشور، مبحث پرچالشی است که مخالفین و موافقینی دارد. 

او گفت: موافقین مبنای فکری و استدلال‌های قوی دارند. مخالفین هم به دلیل ایجاد بن بست توسط برخی طرح‌ها، اساس کار را زیر سوال نمی‌برند.

رئیس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری کشور با تاکید بر اینکه کمتر کسی وجود دارد که با حفاظت و صیانت از بافت تاریخی و آثار میراثی مشکل داشته باشد، گفت: بافت تاریخی یک فرهنگ و ارزش متعالی است و متخصصین شهری باید برای بن بست‌ها فکری کنند.

عباسی اضافه کرد: باید طرح‌ها، الزامات و اقدامات پیرامون بافت تاریخی مورد ارزیابی قرار گیرند، گفت: باید میزان موفقیت‌ها، پذیرش اجتماعی و تحلیل اقتصادی مورد بررسی قرار گیرند. با نگاه فراتر از مسائل ماموریت دستگاهی، باید ببینیم که از منظر تاب آوری، امرزو در چه وضعیتی قرار داریم.

او با تاکید بر اینکه احیا و مرمت بافت تاریخی از مسائلی است که باید بر اساس آن طرح‌های آینده را مشخص کرد، گفت: کاری که شهرداری و شورای شیراز در ادوار مختلف انجام داده می‌تواند الگو برای سایر شهر‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

عباسی با تصریح بر اینکه حضور و فعالیت در بافت، سرزندگی را باز می‌گرداند، لذا باید الگو‌های موفق را پیاده کنیم، گفت: حضور در فضا و محیط با آنچه که در کتاب و تصاویر بدست می‌آوریم متفاوت است؛ بنابراین اگر می‌خواهیم انقطاع فرهنگی به وجود نیاید باید این زمینه را فراهم کرد که به دلیل پیوستگی در محلات قدیمی، این زمینه در بافت تاریخی مهیاست.

او مجددا تاکید کرد: برای جلوگیری از انقطاع فرهنگی، تاریخی و نسلی نیازمند احیای بافت تاریخ هستیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.