ادامه افشاگری‌‌ها درباره پرونده فساد فوتبال

به تازگی عضو کمیته انضباطی دست به افشاگری‌هایی زده که نشان می‌دهد جزئیات بیشتر از چیزی است که رسانه‌ها و هواداران فکر می‌کردند. 

عده‌ای تلاش می‌کنند پرونده فساد در فوتبال را لاپوشانی کنند، اما فکت‌ها و مدارک آنقدر زیاد است که قطعا در اجرای پروژه‌شان شکست می‌خورند. به طور مثال مهدی دادرس یکی از اعضای کمیته استیناف گفته پرونده چیز خاصی نیست!

یکی از مدیران مس رفسنجان هم وقتی فهمیده ماجرای سقوط این تیم جدی است، در مصاحبه‌ای گفته بزرگنمایی می‌شود. البته که اگر واقعا بحث درباره سقوط است، باید آن دسته از باشگاه‌های دیگر هم که تخلف کرده‌اند، به دسته پایین‌تر سقوط کنند.

به طور مثال جدیدا رسیدی رو شده از یک پرداختی بالای ۸۰۰ میلیون به یکی ازداوران در اردیبهشت امسال. یعنی در فصل تمام شده لیگ هم اتفاقاتی افتاده؟ یعنی فساد، ریشه عمیق‌تری در فوتبال به ویژه در داوری‌ها دارد؟ بدون شک اینها سوالاتی است که قوه قضاییه به وقتش به آنها پاسخ خواهد داد. پرونده فعلا در مجرای قانونی در حال بررسی است و در این بین اتفاقاتی افتاده که در نوع خود جالب است. رضا جاودانی عضو کمیته انضباطی هم دست به افشاگری‌هایی زده که نشان می‌دهد جزئیات بیشتر از چیزی است که رسانه‌ها و هواداران فکر می‌کردند. 

به کمیته اخلاق نرفت!

یکی از مربیان معروف لیگ برتر که شدیدا درگیر پرونده شده، تحت بازجویی قرار گرفت، اما ترجیح داد به کمیته اخلاق نرود! او روز پنجشنبه دعوت بود تا در این کمیته حاضر شود ولی بدون عذر موجه از حضور در جلسه خودداری کرد. درباره این مربی و آینده‌‎اش شایعه و خبر زیاد است، از جمله این‌که حالا حالا‌ها نمی‌تواند کار کند و باید بابت پول‌های هزینه شده، پاسخگو باشد. 

افشاگری رضا جاودانی

رضا جاودانی، عضو کمیته انضباطی احتیاط را کنار گذاشته و فاش کرد این پرونده به مسائل دیگری از جمله جادو جنبل و روابط غیرشرعی هم رسیده است. او گفت: «۶ میلیارد تومان به جادوگر دادند. ۲۵۰ میلیون تومان برای روابط نامشروع در شمال کشور هزینه کردند.» او همچنین فاش کرد یکی از مسئولان سازمان لیگ برای تائید ورزشگاه مس رفسنجان رشوه گرفته. جاودانی از این گفت که ۴۰۰ سکه برای قضاوت در مسابقه، در سه صرافی تبدیل به دلار می‌شد تا در اختیار بعضی‌ها قرار بگیرد و ۷۵۰ سکه نیز، از طریق سرمربی معروف بین افراد توزیع شده. این اظهارات جاودانی دیروز با واکنش‌های زیادی همراه شد و حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی در واکنش به آن گفت: «حفظ حرمت و آبروی افراد مورد تاکید همیشگی ما بوده است. از طرف دیگر، با عنایت به اصل برائت و این‌که تنها رکن قانونی رسیدگی به جرایم اشخاص حقیقی و حقوقی مرجع قضایی صالحه است، با توجه به صحبت‌های مطرح شده از سوی رضا جاودانی در مصاحبه با یک رسانه، این اظهارات صرفا دیدگاه شخصی وی بوده و هیچ گونه ارتباطی با جایگاه تشکیلاتی نامبرده نداشته، ندارد و نخواهد داشت.» در همین حال دیروز خبر رسید رضا جاودانی احتمالا به دلیل افشاگری‌هایش، از کمیته انضباطی برکنار خواهد شد. 

حساسیت فیفا

اطلاعات جزئی درباره دخالت بعضی تیم‌های دیگر در مسائل داوری مطرح نبوده، اما خبر رسیده اتهاماتی به بعضی از باشگاه‌ها زده شده که باید دراین باره تحقیق بیشتری صورت بگیرد. مدیر یکی ازاین باشگاه‌ها رابطه بسیار نزدیکی بامتهم ردیف اول داشته و ابهاماتی درباره نتایج‌شان وجود داشت. درباره دوباشگاه دیگر نیز بحث‌هایی مطرح شده ولی هنوز هیچ چیز قطعی نیست و نیازمند بررسی بیشتر است. ازسوی دیگرمتهم ردیف اول درزندانی درکرمان حضورداردوهمچنان تحت بازجویی است. باشگاه مس رفسنجان هم به مقامات پیام داده اگر بحث درباره سقوط است، باید چند باشگاه دیگر هم پاسخگو باشند! گویا ارتباطی زنجیره‌وار وجود دارد. این‌که فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا هم حساس شده‌اند و خواهان توضیح فدراسیون فوتبال هستند، نشان می‌دهد موضوع جدی است و نباید به سادگی از کنارش گذشت. 

«ز» کیست؟

در فضای مجازی سندی رو شده از انتقال پول به حساب یک داور لیگ برتر که از آن به عنوان رشوه برای قضاوت جهت‌دار در فصل تمام شده لیگ برتر، یاد شده، اما کنکاش جام‌جم نشان می‌دهد این پول به حساب یک فرد با نفوذ در جامعه داوری واریز شده است. این فرد با نام «ز» است. این موضوع ابهاماتی درباره قضاوت‌های لیگ در فصل تمام شده‌اش به وجود آورده است.

منبع: جام جم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۵ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
تغییر نتیجه برخی از بازیها ی مهم توسط داوران حتی برای منی که اهل فوتبال نیستم خیلی چیزها را آشکار میکرد زد وبند در فوتبال کشور دادمیزند !!!
Iran (Islamic Republic of)
آشنا
۱۳:۳۴ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
اصلا چرا شرکت های دولتی باید تیم داری کنند و ثروت ملی ایرانیان اینگونه به تاراج برود. یک کارمند لشگری که از مرز و بوم این کشور دفاع می‌کند حقوق ۳۰ سال خدمتش به ۱ میلیارد نمی رسد آنوقت قرارداد یکساله یک بازیکن فوتبال چندین میلیارد تومان است . در اصل ما شاهد فردی هستیم که ورزش می‌کند و پول می‌گیرد. اگر روزی کاسه کوزه این فوتبال جمع شود . این بازیکنان حتی بدرد کارگری هم نمی خورند.
Germany
ایرانی قهرمان
۱۲:۱۸ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
وظیفه کمیته های انضباطی. استیناف و اخلاق چیست؟
فقط هرکس رو در مورد فساد و ارکان فاسد فوتبال مصاحبه کنند جریمه میلیاردی کنند؟
اون وقت تا الان کجا بودند؟ غیر از جریمه و حمایت از کارکنان مفسد اقدامی هم انجام دادند؟
الان که همه چیز توسط افراد زحمت کش امنیتی و قضایی مشخص شده شیر شدند و برای اینکه خود را مبرا کنند بیانیه میدن و احضار می کنند؟
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۴۴ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
کی روش و عادل بهترین بودند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۷ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
مگر در حکومت اسلامی ناب محمدی با عدالت علوی در ایران فساد هم وجود دارد؟!
ان هم فسادهای عجیب و غریب و کلان و هنگفت؟!!!
ومکرر و در همه سازمانها ؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
اینطور باشه باید یک سالم که شده لیگ را تعطیل کرد و مفسدان را پاکسازی ‌رد
Turkiye
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
جایی هم پیدا میشه توش فساد نباشه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۵ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
تو توی دنیا یه جای رو پیدا کن که فساد نشه ست بلاتر رو به خاطر فساد برکنار کردن همه جا فساد هست مهم برخورد کردن با فساد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
حفظ حرمت افراد از واجبات شماس؟
اگر حرمت داشتن دست به کارهای کثیف نمیزدن پول بیت المال رو ریختو پاش نمیکردن بردار عزیز اسم و اتهامات را باید علنی کنین که دیگه کسی جرات اینکار هارو نداشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۲ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
چه پولایی رد و بدل میشه اونوقت یه عده محتاج نون شب هستن
Iran (Islamic Republic of)
ح
۱۲:۰۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
بخاطر اینهاست سکه گران می‌شود
Iran (Islamic Republic of)
کوهکمری
۱۲:۰۳ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
تاج باید پاسخگو باشد فدراسیو ن فوتبال را منهل کنید نباید سرسری گرفته شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
هر چه بگندد نمکش می زنند، وای به روزی که بگندد نمک، هر فسادی که به تیم سوگولی مربوط بشه ماست مالی میشه، مگر اینکه فیفا دخالت کنه که اگر اون هم ....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۹ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
زمانی که عادل فردوسی پور اجازه نمیداد کسی فساد کنه همیشه ازشون سوال میکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
حمایتی که فردوسی پور از کی روش کرد میلیاردها تومان به کشور لطمه مالی زد و با رفتارهای تحقیر آمیز کی روش عزت ایرانی رو هم جریحه دار کرد

مبارزه با فساد برای ایشون یه شو تلویزیونی بود برای پر بیننده کردن برنامه
Iran (Islamic Republic of)
sina
۱۳:۴۳ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
آقای فردوسی پور چه پرونده ی مهمی رو حل کردن؟
غیر از تولید حاشیه کاری هم کردن؟
موقعی که بحث باندبازی برای بازیهای دوستانه ی تیم ملی زمان کیروش پیش اومد والبته مسکوت هم گذاشته شد، ایشون چه حرفی زدن؟
الانم که یکی از فوتبالیستای سابق پشت سرش حرفایی زده که فعلا جوابی نداده!
فردوسی پور کسیه که 500 میلیون (بطور میانگین) از پول بیت المال رو میداد تا فلان چهره ی ورزشی خارجی یکساعت بیاد برامون شعر بگه
خروجی 10 سال برنامه ی نود چی بود!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
فردوسی پور دوپینگ پرسپولیسی ها رو مخفی کرد
ماجرای ابهای الوده رو یادتون رفته که فردوسی پور چطوری به نفع پرسپولیس ماست مالی کرد بازیکنای پرسپولیس دوپینگ نکرده بودن تمام فشار رو گذاشت رو سپاهان وفقط از مدیران سپاهان سوال وجواب می کرد در صورتی که یه طرف ققضیه هم پرسپولیس بود یعنی باید درنظر می گرفت که اگر کار سپاهان نبوده علت چی بوده و اون موقع باید ازمایش دوپینگ می دادن ضمن این که چند سال قبل هم همین اتفاق برای بازیکنای استقلال اهواز مقابل تیم اقای جلالی افتاد واقای جلالی در برنامه نود گفته بود که بیهوش شدن بازیکنای استقلال اهواز بخاطر دوپینگ بوده و اتفاقا یکی از برنامه های جنجالی نود شد چطور فردوسی پور یادش نبود جالب هیچ اتهامی هم به پرسپولیس نزد و فقط فشار رو گذاشت رو سپاهان و همه حواسهارو معطوف سپاهان کرد بعد هشت سال رویانیان گفت ربطی به سپاهان نداشت خودمون بودیم البته دلیلش رو نگفت