مدیر کل دامپزشکی استان سمنان گفت: ۱۸ تیم ثابت، ۲۵ تیم سیار، ۴۰ بازرس بهداشتی گوشت، ۳۰ دکتر دامپزشک و ۱۶ ناظر شرعی در ۲۰ نقطه کشتارگاهی، مراکز عرضه و نگهداری و میادین فروش دام مراحل تایید سلامت تا ذبح و بسته بندی را در روز عید قربان کنترل و نظارت میکنند.
حمیدرضا حسینی افزود : مردم میتوانند برای استفاده از این خدمات با شماره ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
وی با تاکید بر مراجعه مردم به کشتارگاهها برای ذبح دام قربانی تصریح کرد: با توجه به گرمای هوا و احتمال بروز بیمارهای مشترک بین انسان و دام، مردم و خیران برای اطمینان خاطر از مصرف گوشت سالم بین ساعتهای ۶ تا ۱۴ روز عید قربان میتوانند از خدمات دامپزشکی در سراسر استان استفاده کنند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: پس از انتقال گوشت قربانی به منزل حتما به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود و درباره آلایش خوارکی دام سبک نیز مدت زمان نگهداری در دمای یخچال ۴۸ ساعت است