ادم فرح، معاون حزب حاکم سعادت اتیوپی در نشست بینالملل بین حزبی "بریکس و کشورهای شریک" سخنرانی کرد و در آن بر تمایل این حزب و کشور برای تقویت روابط با بریکس تاکید کرد. این خبر را خبرگزاری اِنا گزارش داده است.
وی تاکید کرد که حزب شکوفایی از زمان آغاز به کار پلتفرم بریکس را از نزدیک دنبال کرده و خوشحال است که به اتیوپی فرصت پیوستن به این سازمان داده شده است.
پیشتر، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، گفت: بریکس در حال حاضر حدود ۳۰ درخواست از کشورهای مختلف، بزرگ، کوچک و متوسط را بررسی میکند که پیشنهاد اشکال مختلف همکاری را دارند.
اخیرا اعلام شد که کشورهای بریکس در حال کار بر روی توسعه و پیاده سازی ارز دیجیتال خود بر اساس فناوری بلاکچین هستند. استفاده از چنین ارزی باید برای ایالتها، مشاغل و شهروندان عادی و همچنین عاری از سیاست فراهم باشد.
گروه بریکس پیش از این از نظر برابری قدرت خرید از گروه هفت پیشی گرفته بود؛ گروه بریکس همچنین ۳۵.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را به خود اختصاص داده است، در حالی که گروه هفت، سهم ۳۰.۳ درصدی را به خود اختصاص داده است.
طرح ایجاد گروه بریکس با نزدیکی چهار قدرت اقتصادی در حال ظهور جهان شامل برزیل، روسیه، چین و هند در دوران اوج یکجانبهگرایی آمریکا در اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی شکل گرفت. «گروه بریک» در ۱۶ ژوئن ۲۰۰۹ میلادی (۲۶ خرداد ۱۳۸۸ شمسی) بهطور رسمی تأسیس شد و با اضافه شدن آفریقای جنوبی در ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۰ (۳۰ شهریور ۱۳۸۹) نام آن پس از پیوستن این کشور از «بریک» به «بریکس» تغییر یافت.
مترجم: اعظم پورکند