رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشارکت حداکثری و انتخاب فردی مطلع، متدین و شایسته را دو امر مهم در انتخابات پیش رو دانست و گفت: این دو موضوع را همواره در فرمایشات مقام معظم رهبری مشاهده میکنیم، امیدوارم همه ما نیز در راه تحقق این دو هدف تلاش کنیم تا کشور بتواند در هشتم تیر ماه آینده انتخابی موفق برای ادامه راه دولت سیزدهم داشته باشد.
پانزدهمین نشست مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور دکتر نگاهداری رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، دکتر علیرضا رهایی رئیس این دانشگاه و با شرکت جمعی از اساتید دانشگاههای مختلف با موضوع انتخابات پیش روی ریاست جمهوری برگزار شد.
در این نشست دکتر رهایی ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر اظهار کرد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری بحث انتخابات از دو بعد مهم مشارکت مردمی گسترده و انتخاب یک فرد انقلابی و شایسته مطرح است. در واقع مشارکت بالاتر پشتوانهای مهم برای رئیس جمهور آینده کشور خواهد بود. امیدوارم موفق شویم درصد بزرگی از مشارکت مردمی را برای انتخابات پیش رو داشته باشیم. همچنین ان شاء الله فردی شایسته، مطلع، متعهد وبا تجربه که همه ویژگیهای مورد نظر رهبری را دارد برای ریاست جمهوری این دوره انتخاب شود.
رهایی همچنین تاکید کرد: رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در بیانات خود تحقق اقتصاد دانش بنیان و به دنبال آن صنعت دانش بنیان، بر اساس قانون جهش تولید و قانون اقتصاد دانش بنیانی که در مجلس مصوب شده را مورد تاکید قرار دادند. من فکر میکنم یکی از انتظاراتی که بسیاری از مردم و دانشگاهیان از کاندیداها دارند تحقق وعدههای اعلام شده در دوره تبلیغات انتخاباتی است. متاسفانه گاها مباحثی که توسط کاندیداها در فضای انتخابات مطرح میشود با ناباوری نگریسته میشود، چرا که عملا برخی از این مسائل پس از انتخابات محقق نشده و به فراموشی سپرده میشود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: همه میدانند مدیریت موفق امروز دنیا باید مدیریتی مبتنی بر علم باشد و اقتصاد و صنعت موفق نیز دانش بنیان خواهد بود؛ دیپلماسی اقتصادی فعال باید در روابط خارجی جایگاه مهمی داشته باشد و در واقع پیشران همه فعالیتها به تحولات علم و فناوری برمیگردد. بر این اساس جا دارد این موضوع از سوی کاندیداها بیشتر مورد توجه قرار بگیرد و علاوه بر رئیس دولت، اعضای کابینه هم به این اصول اعتقاد و باور داشته باشند کاندیدای موفق متعهد باشد که در یک فاصله زمانی ۴ ساله که رئیس جمهور میشود حداقل هر سال یک بار اعلام کند تا چه اندازهای از وعدههایی که داده محقق شده و به چه میزان به این مبانی علمی پایبند بوده است.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی جایگاه بسیار مهمی در زمینه بررسی انجام مطالعات علمی، کارشناسی و نظارتی دارد و میتواند از موضع نظارتی میزان پایبندی دولتها به وعدههایی که در دوره تبلیغات انتخاباتی داشتند، را بررسی و گزارشهای منظمی به مردم و مجلس شورای اسلامی بدهد که قطعا در روند کار دولت و پیشرفت کشور بسیار اثرگذار خواهد بود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: برآیند بحث این نشست این است که در هفتههای پیش رو که به انتخابات منتهی میشود همه اقشار دانشگاهی علاقمند به نظام و کشور مشارکت حداکثری را تاکید و تبلیغ کنند تا بر اساس بحثها، بیانات و برنامههایی که توسط کاندیداها ارائه میشود انتخاب یک فرد شایسته که بتواند مدیریت اجرایی کشور را بر عهده بگیرد و کشور را در ادامه مسیر پیشرفت هدایت کند، را شاهد باشیم.