خرسندی در حاشیه برداشت گل محمدی از مزارع شهرستان مراغه گفت: گل محمدی گیاهی کمآببر بوده و میزان آب مورد نیاز آن سه هزار مترمکعب در هکتار است.
وی با تاکید بر اینکه گل محمدی در مناطقی که با کمبود آب مواجه است محصولی مناسب به شمار میرود اظهار کرد: مراغه ظرفیت خوبی برای پرورش گل محمدی دارد و امیدواریم کشاورزان بیش از پیش به کشت آن گرایش پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه توسعه کشت گل محمدی موجب راهاندازی صنایعی چون عرقگیری و اسانسگیری میشود افزود: باید سطح زیر کشت بالا برود تا ایجاد صنایع تبدیلی از نظر اقتصادی صرفه داشته باشد.
سرپرست مدیریت جهادکشاورزی مراغه ادامه داد: مشکلاتی هم در مزارع این محصول وجود دارد که از جمله آنها میتوان به برداشت دستی محصول اشاره کرد.
خرسندی این را هم بیان کرد که اگر سطح زیر گشت گل محمدی در شهرستان افزایش یابد میتوان به سمت برداشت مکانیزه و ایجاد صنایع مرتبط حرکت کرد.