معاون صدای رسانه ملی گفت: شبکه‌های ۱۴ گانه معاونت صدا متناسب با ماموریت ها، جامعه مخاطبان هدف و اسناد بالادستی، برنامه ریزی برنامه هایش را با هدف آگاهی بخشی اجتماعی نسبت به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری، اطلاع رسانی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی درباره نقش رادیو در روز انتخابات و انعکاس حماسه پرشور مردم پای صندوق‌های رای تاکید کرد: "مشارکت حداکثری"؛ همواره یکی از عناصر و اولویت‌های اساسی در برگزاری انتخابات در نظام مردم سالاری دینی ایران بوده که باعث تولید قدرت، اقتدار و اعتبار برای کشور در برهه‌های حساس شده و خواهد شد. به گونه‌ای که حضور پرشور مردم به عنوان یکی از ارکان مهم نظام اسلامی، ناامید سازی دشمن و شکست پروژه‌های آن را به دنبال داشته و خواهد داشت. مشارکت حداکثری مردم در تعیین مدیران اجرایی و سیاسی ضامن تداوم، بقا و مقبولیت بیشتر نظام خواهد بود. از سوی دیگر مشارکت سیاسی، سبب تقویت انگیزه افراد نسبت به مسئول بودن آنها در مقابل جامعه و تعیین سرنوشت، ثبات سیاسی، قانونمندی و مشارکت نخبگان خواهد شد. به همین دلیل است که "مشارکت حداکثری" به عنوان یک عنصرکلیدی همواره در بیانات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون صدای رسانه ملی گفت: شبکه‌های ۱۴ گانه معاونت صدا متناسب با ماموریت ها، جامعه مخاطبان هدف و اسناد بالادستی، برنامه ریزی برنامه هایش را با هدف آگاهی بخشی اجتماعی نسبت به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری، اطلاع رسانی، تبیین شاخص‌های انتخاب اصلح و همراهی با نهاد‌های اجرایی و نظارتی در انتخابات انجام داده تا انعکاس دهنده حضور مردم در روز حماسه ساز انتخابات باشد.

معاون صدا در ادامه افزود: در همین راستا، برای حفظ و تقویت این رسالت، شبکه‌های ۱۴ گانه معاونت صدا متناسب با ماموریت ها، جامعه مخاطبان هدف و اسناد بالادستی، برنامه ریزی برنامه هایش را با هدف آگاهی بخشی اجتماعی نسبت به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری، اطلاع رسانی و تحلیل کارشناسی انتخابات، تبیین شاخص‌های انتخاب اصلح و همراهی با نهاد‌های اجرایی و نظارتی در انتخابات، باهدف افزایش مشارکت مردم در پای صندوق‌های رای انجام داده است.

بخشی زاده با بیان برنامه ریزی ویژه معاونت صدا برای روز برگزاری انتخابات، عنوان کرد: معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران به صورت ویژه انتخابات را پوشش رسانه‌ای داده و به همین منظور برنامه ریزی کلی و حضور همه جانبه‌ای تدارک دیده شده است. ارتباط‌های مستمر با نمایندگان ستاد انتخابات وزارت کشور، نمایندگان شورای نگهبان، گزارشگران معاونت صدا مستقر در ستاد انتخابات وزارت کشور، گزارشگران معاونت صدا مستقر درشورای نگهبان، گزارشگران معاونت صدا مستقردر سطح شهر تهران، گزارشگران مراکز استان ها، روسای ستاد‌های انتخابات استان ها، مراکز اخذ رای در خارج از کشور بر اساس هماهنگی با ستاد انتخابات وزارت کشور، دعوت مردم برای پیوستن به پویش‌های حماسه حضور از طریق پیامک و ارسال پیام صوتی و فعالیت همه شبکه‌های رادیویی در فضای مجازی و پیام رسان‌های داخلی برای نمایش حماسه حضور مردم در صحنه تماشایی انتخابات بخشی از فعالیت هاست.

معاون صدا درباره محور‌های برنامه سازی در روز انتخابات گفت: تولید و پخش ویژه برنامه‌های انتخاباتی در همه شبکه‌های رادیویی با هدف دعوت از مردم در صندوق‌های اخذ رای، تولید و پخش برنامه‌های انتخاباتی در همه شبکه‌ها با هدف انعکاس حضور پر شور مردم در صندوق‌های اخذ رای، افزایش پخش گسترده موسیقی‌های حماسی اثرگذار، پخش آنونس‌های متعدد و متنوع رادیویی، تشویق مردم به حضور در پای صندوق‌ها در ساعات اولیه رای‌گیری، پخش برنامه‌های متنوع کوتاه انتخاباتی با محوریت اهمیت حضور حداکثری، تولید و پخش موسیقی‌های جذاب حماسی ملی و محلی، دعوت از همه اقشار واجد شرایط رای دادن پای صندوق‌های اخذ رای، تاکید بر حضور مردم در صندوق‌های اخذ رای در ساعات ابتدای رای‌گیری و تاکید بر نقش همه شهروندان در انتخاب دولت کارآمد و حل مشکلات جامعه از دیگر اقدامات است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار