در پی ادعاهای بیاساس اتحادیه کشورهای عربی علیه جمهوری اسلامی ایران، امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد نامهای خطاب به شورای امنیت ارسال کرده است.
در این نامه، جمهوری اسلامی ایران به شدت اتهامات ناحق و بیاساس علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود را که در بند ۱۱ بیانیه اتحادیه کشورهای عربی مطرح شده است، محکوم و قاطعانه رد کرده و این اقدام را دخالت آشکار و ناعادلانه در امور داخلی کشورمان دانسته است.
این نامه میافزاید: این اقدام نه تنها با روح حسن همجواری مغایرت دارد، بلکه نقض آشکار اصول بنیادی حقوق بینالملل و منشور سازمان ملل، به ویژه اصول برابری حاکمیتی و عدم مداخله در امور داخلی کشورها است. جمهوری اسلامی ایران بار دیگر بر حاکمیت غیرقابل انکار خود بر جزایر ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک در خلیج فارس تاکید میکند.
جمهوری اسلامی ایران همچنین استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس در بندهای ۱۱ و ۱۶ بیانیه مذکور را به شدت محکوم کرده و آن را غیرقابل قبول دانسته است.
جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده است که "خلیج فارس" تنها نام قانونی و معتبر جغرافیایی برای این پهنه آبی است که از دوران باستان تاکنون استفاده شده است. تمامی سازمانهای معتبر نقشهنگاری جهانی نیز این منطقه دریایی را با عنوان "خلیج فارس" به رسمیت شناخته و به آن احترام میگذارند.
آمریکا شعارهایی میدهد که از آن برای نفوذ در مناطق مختلف دنیا استفاده میکند؛ بنابراین آمریکا نمیتواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد.
حقوق بشری که امروز از سوی مدعیان آن میبینیم امری کذب و دروغ است که با استانداردها و معیارهای دوگانه نسبت به جامعه جهانی اعمال میکنند.
حقوق بشر و زیرمجموعه آن در تمامی ادیان الهی و از جمله اسلام وجود دارد و همه به آن متعهد هستیم. نژادپرستی از ابتدا در آمریکا اعمال میشد. آنان نژاد برتر را نژاد سفیدپوست میدانستند و تا الان این موضوع ادامه داشته است و خود را بهغلط نژاد برتر میدانند. رفتارهای خشن پلیس و نقض حقوق شهروندان را زیاد در این کشورها دیدهایم. دخالت در همه امور دنیا، جنگهای نیابتی و دخالت در تغییر سیاستگذاریهای کشورها از جمله جنایات آمریکاییها بوده است و چه جانهایی که در این راه از دست نرفتهاند.
زندان گوانتانامو لکه ننگی برای آمریکاست. جنایات آمریکا در افغانستان و عراق نیز از این موارد بوده است. ۸۵ کشور جهان آسیبهای جدی از دخالتهای آمریکا دیدهاند. در قضایای عراق نیز فجایع حمله آمریکا به آن را فراموش نمیکنیم. آیا میتوان آمریکایی که دستش به جنایات مختلف آغشته است را دارای شأن برای دفاع از حقوق بشر بدانیم؟ پس اینها شعارهایی است که آمریکا از آن برای نفوذ در مناطق مختلف دنیا استفاده میکند؛ بنابراین آمریکا نمیتواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد.
کتاب شکست در بازی طولانی بهخوبی جنایات آمریکا در غرب آسیا را نشان میدهد. نویسنده این کتاب فیلیپ گوردون هماهنگکننده سابق آمریکا در غرب آسیا بوده است. در این کتاب نویسنده مدافع حقوق بشر نیست بلکه خواهان رسیدن به منافع آمریکا از روشی غیر از روش جمهوریخواهان این کشور است. اما در همین کتاب به مداخلههای آمریکا در آسیا و غرب آن اشاره میکند.
باید تکلیف این یاوه گویی ها را یک بار برای همیشه مشخص کرد و نام دریای مکران را بر دریای عمان که از دوره استعمار انگل لیس مرسوم شد را احیا کرد ، بحرین و چند جزیره ایرانی را هم که هنوز نام ایرانی دارند را به خاک مادری ایران ملخق کرد
نظر پزشکیان چیست؟؟؟
ولی اما متأسفانه دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس دولت حسن روحانی خیانتکار در مدت 8 سال فقط در مذاکره از جنایت های آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل سرپوش گذاشته است و سکوت کرد.
اینترنشنال دیگر نمی تواند تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیر انسانی آمریکا، کشورهای اروپایی، کشورهای عربی و صهیونیست ها سرپوش بگذارد.
این ها باید ترس داشته باشن.
باید گفت امارات جز ایران است همین.