رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در بازرسی‌های انجام در سه ماه اول امسال ۵۱۸ واحد صنفی متخلف پلمب شدند.

صیادی گفت: از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۷۰۰ هزار بازدید از ۵۰ هزار مرکز تحت پوشش انجام و در این بازرسی‌ها ۵۱۸ واحد متخلف بهداشتی پلمب شد.
 
وی با اشاره به امحا ۴۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد، بدون استاندارد و شرایط بهداشتی گفت: هم چنین در این مدت ۶ کارگاه غیر مجاز تولید مواد غذایی کباب کوبیده، همبرگر دست ساز، لواشک، شیرینی سنتی، سردخانه‌های دارای مواد غذایی غیر مجاز شناسایی و پلمب شده است.
 
صیادی ادامه داد: کنترل آب شرب مصرفی از طریق نمونه برداری بیش از ۲۶۰۰ مورد و کنترل آب شرب مصرفی از طریق کلرسنجی بیش از ۳۹ هزار مورد امسال انجام شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار