حمید بادامینجات گفت: این دفاتر به منظور تعامل بیشتر مردم و کسبه با شهرداری در تجمیع، بازسازی و نوسازی املاک در این مناطق است.
او با بیان اینکه تشکیل و راهاندازی این دفاتر به ویژه در مناطق کمبرخوردار مؤثر خواهد بود، گفت: این دفاتر در منطقه منوچهری، کوی خضر، کوی زینبیه (مزداگینه) و کوی خاتم (ششصد دستگاه) ایجاد خواهد شد.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان گفت: ایجاد دفاتر تسهیلگری بازار تاریخی همدان از تجارب موفق در این خصوص بود که توانست در متقاعد و همراه کردن کسبه بافت بازار در جدارهسازی خوب عمل کند.
بادامینجات با بیان اینکه کار عمارت خورشید در بافت بازار خوب بود، گفت:، اما اشکالاتی نیز وارد است که باید به دنبال رفع این موارد باشند.
او با تأکید بر اینکه مردم باید بدانند دفاتر تسهیلگری چرا و به چه منظور تشکیل میشوند، گفت: مردم باید بدانند برای چه مواردی به این دفاتر مراجعه کنند که از این مهم به ویژه در زمان ثبت جهانی هگمتانه غفلت شد.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان گفت: در زمان ثبت جهانی هگمتانه باید فضا از سوی دفاتر مدیریت میشد که این اتفاق رخ نداد و قرار بر پای کار آوردن مردم و کسبه در بحث جدارهسازی در سرگذر بود که این اقدام محسوس نبود.
بادامینجات با تأکید بر اینکه ایجاد دفاتر تسهیلگری در مناطق چهارگانه اقدام درستی است، گفت:، اما نگرانی ما این است اهدافی که شهرداری به دنبال آنها بوده و همچنین مورد تأکید شوراست محقق نشود.
او گفت: اگر دغدغهمندان در بحث بازآفرینی در سازمان عمران و مجموعه عمارت خورشید با ایجاد دفاتر تسهیلگری همچنان مقدمات کار فراهم نیست، کار را آغاز نکنند.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان گفت: نگرانی ما در این خصوص بحث مالی نیست، زیرا که آورده ایجاد این دفاتر بیش از اجرای طرح دیگر است و نگران هستیم در صورت شکست، این طرح به طور کامل کنار گذاشته میشود.
بادامینجات با تأکید بر اینکه تنها نگرانی ما انجام کار به شکل ناقص است، گفت: وقتی با وجود ایجاد دفتر تسهیلگری بازار تاریخی هنوز در بازار رضایت حاصل نشده است یعنی کار درست انجام نشد و در ادامه کار و ایجاد دفاتر تسهیلگری در مناطق چهارگانه باید دقت بیشتری شود.