مهدی زنگنه اظهار کرد: ۲ مورد از بیماری تب دانگ در شهر سراوان و یک بیمار مبتلا به این بیماری در شهرستان چابهار شناسایی شده و هر سه مورد بیماران مبتلا به تب دنگی از کشورهای امارات و پاکستان به کشور ایران آمدهاند.
وی افزود: علاوه بر صید پشه آئدس در سیستان بلوچستان در استانهای هرمزگان، بوشهر، گیلان و مازندران این پشه صید شده و نوع پشه صید شده در شمال و جنوب کشور با یکدیگر متفاوت است و پشه صید شده در جنوب کشور تهاجمیتر و بیماریزاتر است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: با توجه به همجواری سیستان و بلوچستان با کشور پاکستان و فراوانی پشه آئدس در این کشور و ترددهای مرزی استان با این کشور، لازم است هم استانیهای عزیز، خودمراقبتی را جدی بگیرند.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط مساعد سیستان و بلوچستان برای رشد پشه از شهروندان عزیز تقاضا میشود برای جلوگیری از رشد پشه نسبت به جمعآوری آبهای راکد مانند آبهای زیر گلدان و جمعآوری وسایل و لوازمی که ممکن است آب در آن جمع شود اقدام کنند.
دکتر زنگنه افزود: علائم بیماری تب دانگ همانند سایر بیماریهای ویروسی مانند تب، بدن درد، ضعف، خستگی و علائم شبیه سرماخوردگی است و میتواند در مدت کوتاهی افراد زیادی را مبتلا کند.