آرش فرجزاده به تبیین چیستی و ماهیت برنامه راهبردی عملیاتی ۱۴۰۴ شهرداری شیراز پرداخت و اظهار کرد: فرایند راهبردی برنامهریزی سازمانی و تصمیمگیری صحیح، جهت پیشبرد منابع است که طی این برنامهریزی و فرآیند سیستمی باید دید در کدام نقطه خدماترسانی قرار داریم و طی این راهبرد به کجا میرسیم.
از منظر این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز؛ برنامه راهبردی عملیاتی ۱۴۰۴ این تصویرسازی را در آینده بهصورت کوتاهمدت و بلندمدت ارائه میکند که خروجی این خدمات در ابعاد مختلف شهری چطور به ساختن شهری شایسته مردم و ایجاد رضایتمندی منجر میشود.
او که حرکت مدیریت شهری شیراز را بر اساس برنامه پنجساله و چشمانداز ۲۰ ساله ذکر میکند، عنوان کرد: یک چشمانداز برای برنامه راهبردی عملیاتی ۱۴۰۴ شهرداری این کلانشهر تعریفشده است که در این افق برنامهریزی، شیراز در ابعاد مختلف خدماترسانی در حوزههایی نظیر عمرانی، زیرساختی، فرهنگی، شهرسازی، اجتماعی و خدمات شهری در چه نقطهای قرار دارد.
فرجزاده با بیان اینکه برنامهریزی و سیاستگذاری برنامه راهبردی عملیاتی ۱۴۰۴ شهرداری شیراز از ابتدای سال ۱۴۰۳ انجام و تاکنون ۱۷ جلسه راهبردی عملی با حضور شهردار برگزارشده است، گفت: در برنامه راهبردی عملیاتی ۱۴۰۴ شهرداری ۴۴ پروژه پیشبینیشده است که اکثریت قابلتوجه پروژهها امسال و سال آتی به بهرهبرداری میرسند و یا پیشرفت قابلتوجهی داشته باشند.
قائممقام شهردار شیراز بابیان اینکه در هر جلسه، براساس شرایط هر پروژه به تفکیک موردبررسی قرار میگیرند تا موانع پیش رو برطرف شوند، عنوان کرد: جهت تکمیل هر پروژه مدیری راهبردی انتخابشده است که این مدیر راهبردی به نمایندگی از شهرداری پروژهها را رصد و برنامه راهبردی را انجام میدهد و پسازآن در جلسات هفتگی شورای برنامه راهبردی عملیاتی ۱۴۰۴ گزارش هفتگی را اعلام میکند.
او که مأموریت شهرداری شیراز را مأموریتی خدماتی در چهارچوب ابعاد مختلف دانست، بیان کرد: مأموریت ما مأموریتی خدماتی است که ما در چهارچوب کار خود به مردم خدماترسانی میکنیم که این خدماترسانی در حوزههای مختلف شامل فرهنگی، شهرسازی، اجتماعی و کار امور شهری خدماترسانی را انجام میدهیم.
فرجزاده گفت: فرآیند برنامهریزی راهبری در شهرداری شیراز در بین مجموعههای تخصصی ستادی شهرداری شیراز انجام و چشماندازهای آن مشخص و پس از تأیید شهردار این کلانشهر، در اختیار شورای اسلامی شهر قرار میگیرد.