دکتر حسن براتی زاده در آیین راه اندازی این نانوایی گفت: این نانوایی هر روز در دو شیفت صبح و عصر حدود هزار قرص نان کامل را به بیماران، مجموعه خوابگاهها و پرسنل دانشگاه با تعرفه یارانهای ارائه میکند.
وی افزود: نانهای تهیه شده حاوی فیبر بیشتر و مواد مغذی ضروری هستند و استفاده از این نان میتواند تأثیر بسزایی در ارتقای سلامت جامعه داشته باشد.
مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی استان هم در ادامه با اشاره به اینکه در این نانوایی، نان بربری با استفاده از آرد کامل تولید و عرضه میشود، گفت: افتتاح نخستین نانوایی با آرد کامل در دانشگاه گامی مثبت برای بهبود تغذیه و سلامت عمومی است.
علیزاده بیان کرد: نان کامل برای مصارف کوتاه مدت در کیسههای پارچهای در یخچال و برای مصارف طولانیتر در فریزر قابل نگهداری است.
وی افزود: بهترین نانی که از آرد گندم میتوان تهیه کرد، نان کامل است و این نوع نان از آردی تهیه میشود که هر سه بخش دانه گندم در آن حفظ شده است.