یوسف یوسف زاده با اشاره به وضعیت پروژه ۸ هزار و ۱۱۲ واحدی اراک اظهار داشت: پروژه در سه سال گذشته متاسفانه به دلیل عدم اتصال به سیستم بانکی پیشرفت قابل توجهی نداشت، اما سال گذشته چند اتفاق مهم برای این پروژه ایجاد شد، مهمترین مشکل پروژه خلف وعهده پیمانکار نخست بود که پروژه از انحصار این پیمانکار خارج شد و تنها ۲ هزار و ۴۰۰ واحد به پیمانکار کیسون واگذار شد و برای مابقی پروژه بین سه پیمانکار دیگر قرارداد منعقد شده است.
وی افزود: در ابتدا قرار بر این بود بانک مسکن تسهیلات ۸ هزار ۱۰۰ واحد را پرداخت کند، اما اکنون پنج بانک صادرات، ملی، مسکن، تجارت و رفاه توسط وزارت راه و شهرسازی تعیین شد و قرارداد فی ما بین بانک، اداره کل راه و شهرسازی و اوقاف منعقد شده و بسیاری از بانکها به پروژه متصل شدهاند. بانک رفاه و بانک ملی ضمانت نامه بانکی برای پرداخت ارائه کردهاند و در مرحله پرداخت قرارداد هستند ومیتوان ادعا کرد قرارداد در تمامی بانکها ساری و جاری شده است و امیدواریم با آورده متقاضیان و آورده منابع بانکی پروژه سرعت بیشتری به خود گیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر پروژه ۲۴۰۰ واحدی کیسون به بانک متصل شده است و از ابتدای سال تاکنون بانک بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان پول به پیمانکار پرداخت کرده است و پیمانکار در سه جبهه کاری فوندانسیون، اسکلت و نازک کاری؛ کار را آغاز کرده است. برنامه زمانبندی پروژه ۸۱۲ واحدی اراک، دچار اشکال بود، اما قبل از سال جدید برنامه زمانبندی سه پروژه اصلاح شد و تمدید قرارداد شرکت کیسون هفته گذشته در شورای مسکن مصوب و به پیمانکار ابلاغ شد.
یوسف زاده در اراتباط با گلایه متقاضیان در زمینه عدم پیشرفت فیزیکی پروژه گفت: اینکه از سوی متقاضیان بیان شد پروژه هیچ پیشرفتی نداشته و همچنان در خاک است کم لطفی است، اما اینکه گفته شود سه سال کار نشده؛ درست است و در این سه سال سرعت پروژه مورد رضایت ره وشهرسازی و استانداری نبوده است و به هر حال پروژه با مشکلاتی مواجه بود و سیستم بانکی با پیمانکار نخست پای کار نیامد، اما امروز این وضعیت اصلاح شده و پنج بانک پای کار پروژه ۸۱۲ واحدی است.
وی ادامه داد: از سوی برخی از متقاضیان اعلام شد که در پروژههای پنج طبقه هیچ اتفاقی نیفتاده در حالی که از حدود ۹۶ بلوک ۲۰ واحدی که قرار بود پیمانکار شرکت کیسون بسازد نیز اسکلت ۵۰ بلوک زده شده است و کار در سه ماهه امسال پیشرفت خوبی داشته است، اما به هر حال راه اندازی و سرعت گرفتن پروژه بعد از سه سال عقب افتادگی، مقداری سخت است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی خاطرنشان کرد: هفته گذشته در شورای مسکن مصوب گردید که آورده متقاضیان برای چهار سایت یا پروژه ۵۰ میلیون تومان و برای پروژه کیسون به جهت پیشرفت کار بیشتر نیز ۷۰ میلیون تومان واریزی باشد، با منابع بانکی که در کنار آوردههای متقاضیان به پروژه تزریق میشود میتوان این نوید را به مردم و متقاضیان پروژه داد که برای سال آینده شاهد تحویل واحدها به متقاضیان به صورت تدریجی باشیم.