مهدی رجبی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار در فصول سرد سال روزانه ۱۲۰ تن قارچ در تهران تولید و ۵۰ تا ۶۰ تن توزیع میشد که اکنون میزان تولید با افت ۱۷ تا ۱۸ درصدی به حدود ۱۰۰ تن و عرضه ۴۰ تا ۴۳ تن کاهش یافته است.
به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ با رشد ۱۰ تا ۱۵ درصدی نسبت به سال قبل به ۲۱۰ تا ۲۱۵ هزارتن برسد.
رجبی با بیان اینکه صادرات قارچ متوقف شده است، افزود: با آغاز فصل گرما صادرات متوقف شده و از اواخر شهریور مجدد از سرگرفته می شود.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ ادامه داد: با توجه به مسائل حمل و نقل و تعرفه، صادرات قارچ به صورت رسمی انجام نمی شود و در قالب تره باری صورت می گیرد.
او گفت: عمده صادرات قارچ به عراق، امارات، تا حدودی کویت و کشورهای سی آی اس انجام می شود.
خبرنگار: آزاده محبی