مهدی مزارعی رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کازرون اظهار کرد: پس از پیگیریهای مکرر و با تلاشهای صورت گرفته و همکاری همه مسئولان محلی و شهرستانی با بنیاد شهید کازرون، مزار مطهر شهید معظم جواد رضایی از روستای گودگاه به گلزار شهدای روستای سیریزجان بخش جره و بالاده شهرستان کازرون انتقال یافت.
او گفت: این جا به جایی به دلیل وجود این مزار مطهر در حوزه آبگیری سد نرگسی و قطعیت آبگرفتگی گلزار مطهر شهید صورت گرفت.
مزارعی افزود: این برنامه در محل روستای سیریزجان طی یک مراسم بزرگداشت فرهنگی و همچنین عملیات مهندسی با حضور پر رنگ مردم و مسئولان شهرستان و استان انجام شد.
او تصریح کرد: جابجایی مزار شهید با طرح مهندسی بلوک بندی بتونی کل محیط پیرامونی مزار مطهر شهید به نحوی که به پیکر مطهر شهید آسیبی وارد نشود، صورت گرفت.
رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران کازرون بیان کرد: طی این مراسم که با حضور و سخنرانی سردار حاج ظهراب قنبری فرمانده لشکر ١٩ فجر و محمد امیری راوی برجسته فارس برگزار شد یاد و خاطره شهدای بخش جره و بالاده همچنین یاد ٩ شهید گرانقدر روستای سیریزجان نیز گرامی داشته شد.
همچنین سرهنگ حیاتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون از حمایتها و همکاریهای موسسه فجر قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) که با محوریت کارگاه سد نرگسی در راستای طراحی و مهندسی، آمادهسازی مزار و انتقال پیکر مطهر شهید جواد رضایی از روستای گودگاه به روستای سیریزجان را در کنار دیگر دستگاهها همچون بنیاد شهید ایفا کردند، تقدیر کرد.
پاسدار وظیفه شهید جواد رضایی متولد سال ۱۳۴۵ در ۱۳ اسفند سال ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه به شهادت رسید.
روستای گودگاه در ۶۸ کیلومتری شهر کازرون در بخش جره و بالاده واقع شده است.
کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.
جابهجایی مقبره شهید بهصورت یک محموله ۲۰ تنی بتنریزی شده و با استفاده از روشهای مهندسی خاص بهصورتی که نبش قبر اطلاق نشود صورت پذیرفت.
سد نرگسی بهصورت خاکی با هسته رسی است که ارتفاع تاج سد از پی ۸۰ متر و طول تاج آن ۶۰۰ متر و حجم مخزن آن ۱۱۳ میلیون متر مکعب و حجم آب تنظیمی سالانه آن ۲۲۶ میلیون مترمکعب است.
این سد در بخش جره و بالاده فارس در ۱۰ کیلومتری شرق شهر بالاده و ۵۵ کیلومتری جنوب غرب شیراز و ۵۵ کیلومتری جنوب شرق کازرون واقع شده است.
ساخت سد بهمنظور کنترل و مهار سیلاب، تامین آب کشاورزی ۱۵ هزار هکتار اراضی پایین دست، تامین آب آشامیدنی شهرستان کازرون و فراشبند و انتقال آب به دریاچه پریشان و احیای آن بهعنوان بزرگترین دریاچه آب شیرین در ایران، تامین آب صنعت در جنوب فارس، بهبود اراضی کشاورزی به میزان ۷ هزار هکتار، تامین حق آبه و تولید انرژی برق آبی به میزان ۴۸.۳ گیگا وات ساعت در سال از جمله اهداف احداث این سد است.