رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از انتقال محلی تب دنگی در هرمزگان و چابهار پس از ورود بیماران از امارات به این مناطق خبر داد.

دکتر شهنام عرشی، رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز به همراه مدیران این مرکز به منظور بررسی قدامات انجام شده در مقابله با پشه آئدس در گیلان در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این استان حضور یافت.

او در خصوص پشه مهاجم آئدس و اقدامات کنترل وفور و مقابله با بیماری‌های منتقله از آن گفت: در حال حاضر پشه آئدس حداقل در ۷ استان کشور (۴ استان جنوبی و ۳ استان شمالی) مستقر است.

او با بیان اینکه حوزه بهداشت در حال رصد این پشه‌ها از نظر فراوانی و محل‌های جدید است، افزود: پشه آئدس می‌تواند ۴ بیماری را منتقل کند که مهمترین آنها تب دنگی است.

به گفته رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، متأسفانه در ۲ منطقه هرمزگان و چابهار انتقال محلی این بیماری به دنبال ورود بیماران از امارات متحده عربی به این مناطق را داریم.

دکتر عرشی اظهار امیدواری کرد: با مراقبت‌های مردم و اقدامات حوزه بهداشت و سایر دستگاه‌های دولتی شاهد اپیدمی این بیماری در آینده نزدیک نباشیم.

بررسی اقدامات انجام شده در مقابله با پشه آئدس در گیلان

او تأکید کرد: بیماری تب دنگی بیماری حساسی است که نیاز دارد همگان از روش‌های مبارزه با پشه مهاجم آئدس و جلوگیری از نیش زدن آن آگاه باشند.

این بیماری فقط بر اثر نیش پشه آئدس منتقل شده و از انسان به انسان منتقل نمی‌شود. این پشه‌ها هم در کوچکترین آب راکد مانند آب زیر گلدانی‌ها مستقر شده و تکثیر می‌شوند؛ بنابراین بهسازی و رعایت بهداشت محیط منازل و بیرون از منزل می‌تواند در جلوگیری از تکثیر پشه آئدس موثر باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.