وزیر کشور اعلام کرد: تدابیر ویژه‌ای در مرز‌ها اندیشیده شده تا برای زائران اربعین مشکلی پیش نیاید.

احمد وحیدی در کنگره بین المللی امداد و نجات، سلامت و مدیریت تجمعات انبوه در اربعین حسینی گفت: اربعین یک جریان بزرگ تمدنی است که کربلا را با قدس پیوند می‌دهد. امروز نیز بیش از پیش احساس می‌کنیم که شهدا از کربلا تاسی گرفته و با یاد عاشورا زندگی می‌کنند.

وی افزود: اربعین یک نقطه کلیدی و به قدری مهم است که امروز می‌تواند برای ما درس‌های زیادی داشته باشد. اربعین نقطه‌ای است که می‌تواند نجات بخش باشد و می‌تواند زمینه ساز ظهور باشد. اربعین نشان دهنده هویت عمیق اسلام است. با این وجود تمام گروه‌های دینی و مذهبی در این مراسم شرکت می‌کنند.

وحیدی در قسمت دیگری از سخنرانی در کنگره سلامت در اربعین تصریح کرد: هلال احمر در حوزه سلامت در اربعین عملکرد درخشانی داشته و به خوبی در این عرصه تلاش می‌کند. امنیت و سلامت در اربعین بسیار مهم است و جمعیت به خوبی در این حوزه‌ها در کنار زائران بوده است. سلامت زائران امری اساسی در این مراسم است و هلال احمر نگاهی علمی و اساسی به این مقوله دارد.

وی تصریح کرد: با وجود پوشش سراسری و خوب هلال احمر، اما باز هم ضرورت دارد تا در خصوص بیماری‌های واگیر و گوارشی به نکات بهداشتی توجه داشت.

وی افزود: گرمازدگی امسال شاید به یک معضل در مراسم پیاده روی بدل شود هرچند سال قبل نیز هوا در زمان پیاده روی اربعین گرم بود. خوشبختانه سال قبل فوتی بر اثر گرمازدگی نداشتیم و امید است امسال نیز این اتفاق رقم بخورد. تمهیدات لازم اندیشیده شده تا زائران در این عرصه به مشکل نخورند. تعبیه تونل‌های خنک کننده و سایر دستگاه‌های سرمایشی‌در دستور کار قرار گرفته است.

وزیر کشور توضیح داد: دولت عراق نیز در این عرصه همراه ما بوده و تمام امکانات خود را در اختیار قرار می‌دهند تا مراسم با ایمنی کامل برگزار شود. تدابیر ویژه‌ای در مرز‌ها اندیشیده شده تا مشکلی پیش نیاید و علاوه بر مرز‌های غربی، در سایر مرز‌ها نیز در حالت آماده باش هستیم تا زائرانی که از ایران می‌گذرند و به عراق می‌روند نیز هدایت و کنترل شوند.

وی افزود: مدیریت تجمعات یک امر مهم است و هلال احمر در این زمینه نیز اقدامات خوبی انجام داده است. فعالیت‌های شبکه‌ای در مدیریت تجمعات بسیار مهم است و باید یک هم افزایی بین دستگاهی شکل گیرد تا خدمات بهتری به مردم ارائه شود.

وزیر کشور تاکید کرد: تمهیدات لازم اندیشیده شده تا حوادث جاده‌ای نیز کنترل شود. برخی مسیر‌ها تا این لحظه اصلاح شده و تلاش می‌شود تا ایمن سازی سایر مسیر‌ها نیز نهایی شود. بالگرد‌ها و خودرو‌های امدادی نیز آماده هستند تا در سریع‌ترین زمان ممکن به آسیب دیدگان احتمالی، خدمت رسانی شود. امسال هلال احمر و سایر دستگاه‌ها حضور گسترده تری برای خدمت رسانی به زائران دارند.
حضور گسترده هلال احمر در تمامی عرصه‌ها به چشم می‌آید و به حق برترین دستگاه کشور در سال گذشته بود. هلال احمر یک دستگاه قوی و موثر در گره گشایی از مشکلات کشور است و می‌تواند الگویی برای سایر دستگاه‌ها باشد.
وزیر کشور با اشاره به ضرورت بیمه شدن زائران گفت: با وجود تلاش‌های فراوان دستگاه‌های امدادی، اما زائران نیز باید به توصیه‌های ایمنی توجه و در کنار ما باشند تا مراسمی ایمن و به دور از حادثه برگزار شود.

رشد خدمات و افزایش تجهیزات امدادی و درمانی هلال‌احمر در پیاده‌روی اربعین

حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت شورای اسلامی نیز در حاشیه کنگره بین‌المللی امدادونجات، سلامت و مدیریت تجمعات انبوه در اربعین حسینی (ع)، اظهار کرد: کمیسیون بهداشت و درمان همیشه در کنار امدادگران هلال‌احمر بوده است و اقدامات و تلاش‌های امدادگران را رصد می‌کند.

وی با بیان اهمیت برگزاری این کنگره و شرکت نمایندگان بیش از ۴۰ کشور و روسای ۱۶ مرکز درمانی به صورت برخط در کنگره، افزود: اهمیت برگزاری این کنگره و حضور جمعیت هلال‌احمر در راهپیمایی اربعین، از این جهت مهم است که بدانیم در سال‌های گذشته با وجود شیوع بیماری‌های ویروسی تنفسی و عفونی و حضور میلیونی زائران، به خاطر تلاش بی‌شمار امدادگران و خدمات ارزنده آنها، هیچ آمار ابتلای بیماری همه‌گیری گزارش نشد.

 رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: در دیداری که اخیرا با استاندار جدید نجف داشتم، از خدمات جمعیت هلال‌احمر ایران و ارائه خدمات این جمعیت تقدیر و تشکر ویژه داشتند و خواستار افزایش امکانات و تجهیزات امدادی و درمانی شدند که رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان با افزایش تعداد آمبولانس‌ها در نجف و کربلا موافقت کردند، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان هم برای ارائه خدمات بهتر در کنار جمعیت هلال‌احمر هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۱ ۱۲ مرداد ۱۴۰۳
باید هر ده متر یه کولر آبی تو مسیر گذاشته بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۷ ۱۱ مرداد ۱۴۰۳
فقط برای اربعین تونل خنک کننده لازمه.تو این گرما تو مناطق جنوب که مردم برای ایران خدمت میکنن لازم نیست تونل خنک کننده بزنین و کلا یکم هم به فکر مردم ایران باشین ،فقط همین یک میلیون که میرن اربعین ملت ایران هستن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۵ ۱۱ مرداد ۱۴۰۳
فعلا اگر مسیر را سایه بان کنید مشکل حل است. الکی دوباره برای انجام اختلاسهای کوچک، بودجه های میلیاری را هدر ندهید. هر کس این پیشنهاد را داده همین اول مبلغ درخواست اختلاسش را بهش بدهید تا آرام بنشیند سر جایش.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۱ ۱۱ مرداد ۱۴۰۳
ما اینجا از ترس پول برق و قطعی ان تو تاریکی میشینیم تا یک کولر فسقلی را روشن نگه داریم تو گرمای تابستان شماها چه لزومی دارد تو این شرایط ملتو بفرستید عراق ؟!
Finland
ناشناس
۱۷:۳۲ ۱۱ مرداد ۱۴۰۳
اوه
به این فکر می‌کنید ولی به روح و روان چند هزار دانشجو در علوم پزشکی قزوین و اختلاسهای اونجا رسیدگی نمیکنید؟
آخرین اخبار