سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: سم‌پاشی روی بدن دام و اماکن دامی از جمله اقدامات پیشگیرانه علیه ویروس تب کریمه کنگو است.

امین اسدی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت، تاکنون ۴۲ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متاسفانه ۳ نفر از آنها جان خود را از دست داده‌اند.  

به گفته او، با توجه به افزایش گرمای هوا و زایش کنه ها، اقدامات پیشگیرانه نظیر سم پاشی روی بدن دام و اماکن دامی موجب شده تا شیوع بیماری نسبت به سال قبل ۳۰ درصد کاهش یابد.

اسدی ادامه داد: افراد با رعایت توصیه های دامپزشکی مبنی بر اجتناب از مصرف جگر خام و آب پز و نگه داری گوشت و جگر به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال از جمله راهکارهای کنترل این بیماری محسوب می شود.

سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: برخی افراد به غلط تصور می‌کنند که با خرید دام زنده و کشتار، گوشت تازه تری مصرف می‌کنند، درحالیکه این موضوع خارج از فرآیند نظارت دامپزشکی می‌تواند منجر به شیوع بیماری مشترک دام و انسان و حتی مرگ افراد شود. براین اساس افراد در صورت تمایل خرید دام زنده حتما نسبت به تهیه آن از کشتارگاه‌های ثابت در سطح کشور اقدام کنند.

خبرنگار: آزاده محبی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۶ ۱۴ مرداد ۱۴۰۳
همه دامداری‌ها باید ورقهای چسبی بزرگ مشکی بذارن
آخرین اخبار