عباسی گفت: برای تامین علوفه و خوراک دام مورد نیاز دامداری ها در سال زراعی امسال علاوه بر کاشت سایر محصولات علوفهای تاکنون بیش از ۱۵۰ هکتار از مزارع شهرستان جلفا به زیر کشت این محصول راهبردی رفته است و این روند همچنان ادامه دارد.
وی افزود: پیشبینی میشود بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ تن محصول ذرت علوفهای امسال در این شهرستان تولید شود.
عباسی با اشاره به اینکه برداشت به موقع محصول موجب افزایش ارزش غذایی و کیفیت علوفه میشود ادامه داد: مناسبترین زمان برداشت گیاهان علوفهای مانند ذرت در مرحله خمیری شدن دانه است که در چنین شرایطی گیاه دارای ۳۰ تا ۳۵ درصد ماده خشک است و توده علوفه سیلو شده بالاترین کیفیت غذایی را در تغذیه دامها خواهد داشت.