خسروی وفا گزارشی از عملکرد کمیته ملی المپیک در سال گذشته در حوزه رفع چالشهای بین المللی، همکاری در برگزاری انتخابات فدراسیونهای ملی ژیمناستیک، سه گانه و دوچرخه سواری با همکاری IOC و همچنین فعالیتهای صورت گرفته در ورزش بانوان ارائه کرد.
او در ادامه جلسه فوق و در راستای سیاستهای ورزش کشور جهت رشد و توسعه ورزش زنان در ابعاد قهرمانی و همگانی، طرح پیشنهادی خود را جهت دستیابی به اصل برابری جنسیتی، بخصوص افزایش حضور زنان در عرصه ورزش قهرمانی عنوان نمود تا با انعطاف و پیش بینیهای لازم راهکارهایی در نظام راهیابی بازیها، مد نظر قرار گیرد تا کشورهای در حال توسعه در زمینه برابری جنسیتی، بتوانند ورزشکاران زن بیشتری را در ترکیب کاروانهای اعزامی به بازیهای المپیک داشته باشند که مورد استقبال توماس باخ قرار گرفت.
در ادامه رئیس کمیته بین المللی المپیک (IOC) ضمن آرزوی موفقیت و کسب مدال برای کاروان اعزامی کشومان به المپیک پاریس گفت: اگر چه در این خصوص نمیتوان با قطعیت وعده تحقق کامل برنامهها را داد، اما این موضوع قطعا در زمان نهایی کردن نظام راهیابی بازیهای المپیک لس آنجلس ۲۰۲۸ مورد توجه و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
باخ ضمن ابراز رضایت از افزایش نسبت حضور زنان ورزشکار ایرانی نسبت به ادوار گذشته در ترکیب کاروان و حضور پر رنگ بانوان در مراسم افتتاحیه بازیهای ۲۰۲۴ اظهار داشت: حمل پرچم توسط ورزشکار زن و مرد بسیار مورد توجه کمیته بین المللی المپیک و جهانیان قرار گرفت.
او در خاتمه ضمن اشاره به تنشهای منطقهای بر آرمان، هدف و نقش ورزش در برقرای صلح اشاره نمود.
رئیس کمیته بین المللی المپیک در پایان نشست صمیمی فوق، نشان صلح المپیک را به محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک تقدیم کرد.
در این دیدار رسمی سید مناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی، سیدفرید فتاحیان مدیر امور بین الملل و عاطفه اسلامیان، مشاور رئیس کمیته ملی المپیک در حقوق بین الملل حضور داشتند.