رییس سازمان بهزیستی کشور از اجرای طرح ظرفیت‌سازی اجتماعی در ۱۰۰ نقطه کشور خبر داد و گفت: بیش از ۱۴ هزار نفر از جامعه هدف این سازمان در این طرح ساماندهی شدند.

علی محمد قادری ، با بیان اینکه سازمان بهزیستی متکثر از فعالیت‌های اجتماعی، توانبخشی و پیشگیری است که قبل از تولد تا دوره سالمندی همراه با مردم است، ابراز کرد: بهزیستی خدمات متفاوتی را نسبت به سایر دستگاه‌ها به مردم ارائه می‌کند.

وی افزود: گام اول ظرفیت‌سازی اجتماعی سال گذشته در ۱۰۰ نقطه کشور اجرا شد و بیش از ۱۴ هزار نفر در این طرح از نقاط محروم، کم‌برخوردار و نقاط هدفی که مد نظر بود تا ساماندهی شوند.

وی ظرفیت سازی اجتماعی را مشتمل بر حضور مردم و گروه‌های متخصص جهادی عنوان کرد و گفت: در این طرح با هم‌افزایی گروه‌های مردم‌پایه از مشکلات مددجویان و جامعه هدف بهزیستی گره‌گشایی می‌شود.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اجرای طرح ملی نشست صمیمی در ۵۰۰ محله کم برخوردار بیان کرد: تا کنون ۴۳ هزار و ۹۰۰ نفر در مجموعه شهرستان‌های هدف و استان‌ها در این طرح ساماندهی شدند.

وی با تاکید بر اینکه پیگیری و پاسخگویی به مردم و مسایلی که بازدید‌های میدانی مطرح شده در ظرف ۷۲ ساعت بعد از بازدید‌ها در دستور کار قرارمی‌گیرد، اضافه کرد: سازمان بهزیستی در سه سال گذشته طرح‌های میان‌مقیاس و بزرگ‌مقیاس متفاوتی را اجرا کرد و در خصوص اشتغال در دولت سیزدهم به عنوان دستگاه برتر کشور در جشنواره شهید رجایی معرفی شد.

وی بیان کرد که سمنان بیشت و هشتمین استانی است که هدف اجرای طرح ظرفیت‌سازی اجتماعی قرار گرفت.

احداث ۵۰ هزار واحد مسکونی با تسهیل‌گری بهزیستی

قادری درباره اقدامات این سازمان در حوزه تامین مسکن گفت: در ۱۸ سال گذشته تسهیل‌گری برای احداث ۱۴۲ هزار واحد توسط بهزیستی انجام شد و در سه سال گذشته ۳۰ درصد این آمار معادل ۵۰ هزار واحد احداث و تحویل متقاضیان شد.

وی با بیان اینکه ۴۵ هزار واحد نیز در مرحله‌های زیرسازی بنا تا تحویل به مددجویان قرار دارد، افزود: آمار‌های حوزه تسهیل‌گری مسکن در دولت سیزدهم در مقایسه با سال‌های قبل بی‌سابقه بود.

افزایش ۲۴۰ درصدی بودجه بهزیستی در دولت سیزدهم

وی با تاکید بر اینکه بالغ بر ۶۰۰ هزار خانوار در نوبت دریافت مستمری قرار داشتند که طی مدت سه سال دولت سیزدهم همه افراد تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتند، اضافه کرد: بودجه سازمان بهزیستی در این دولت ۲۴۰ درصد افزایش یافت.

رییس سازمان بهزیستی کشور برگزاری آزمون استخدامی اختصاصیِ افراد دارای معلولیت را از جمله اقدامات شاخص این سازمان برشمرد و گفت: این آزمون در اردیبهشت امسال با نسبت یک به سه برگزار شد که از هر سه نفر شرکت‌کننده یک نفر شانس قبولی در این آزمون را داشت و تاکنون چهار هزار و ۳۰۰ نفر در ۴۶ دستگاه کشور جذب شدند.

توسعه خدمت رسانی بهزیستی سمنان با افزایش اعتبارات

مدیرکل بهزیستی سمنان نیز در گفتگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به افزایش ۱۳۸ درصدی اعتبارات این اداره‌کل از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، گفت: اعتبارات این اداره‌کل از ۸۷۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ به ۲هزار و ۸۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ با نگاه ویژه دولت سیزدهم افزایش یافت که این افزایش چشمگیر اعتبارات نقشی مهم در ارتقای خدمت‌رسانی به جامعه هدف داشته است.

محمود منطقی با اشاره به اقدام دولت سیزدهم در برگزاری آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی ویژه معلولان، بیان کرد: ۱۶۱ توانخواه از سمنان برای ۵۷ جایگاه شغلی در این آزمون سراسری شرکت کردند.

وی افزود: ۲ هزار و ۳۳۲ نفر در استان سمنان از سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲ با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس گرفتند و از خدمات این مرکز بهره‌مند شدند.

مدیرکل بهزیستی سمنان گفت: ۷۶۹ خانه برای مددجویان این اداره‌کل در قالب طرح نهضت ملی مسکن در حال ساخت است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ۲۹ هزار و ۲۹۸ نفر تحت پوشش اداره‌کل بهزیستی سمنان هستند.

سمنان که به «دارالمرحمه» معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

استان سمنان بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد.

منبع:ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.