مجیدی گفت: در سال گذشته حدود ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال از سوی صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج برای بیماران نشان دار استان آذربایجان شرقی هزینه شد.
وی با تاکید بر اینکه با وجود محدودیتهای مالی تلاش میشود با ارائه خدمات به این بیماران از دغدغه این افراد و خانوادههای آنها کاسته شود اظهار کرد: در ۲ سال گذشته ۱۰۷ بیمار خاص و صعب العلاج زیر پوشش بیمه سلامت و تامین اجتماعی قرار گرفته است.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با بیان اینکه با احتساب بیماران خاص زیر پوشش تامین اجتماعی حدود ۱۴۰ هزار بیمار خاص در استان نشاندار شده و از خدمات بیشتر بیمه سلامت و تامین اجتماعی بهرهمند هستند گفت: افرادی که دارای بیماری خاص مانند فشار خون، دیابت، آسم، بیماریهای ریوی، قلبی، متابولیک و انواع سرطان و انواع پیوندها هستند برای استفاده از مزایای صندوق بیماریهای خاص میتوانند با مراجعه به بیمه سلامت یا تامین اجتماعی و ارائه مدارک لازم نشان دار شوند.
مجیدی ادامه داد: اکنون سازمانهای بیمه سلامت و تامین اجتماعی خریدار بیماری هستند و برای درمان بیماران هزینه پرداخت میکنند در حالی که باید به سمت خریدار سلامت پیش بروند و برای پیشگیری از بیماری و حفظ سلامت مردم هزینه کنند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی گفت: در سال گذشته برای جمعیت حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری تحت پوشش بیمه سلامت استان حدود ۳۵ هزار میلیارد ریال از بابت خرید خدمت از موسسات و مراکز درمانی در حوزه درمان و سلامت بیمه شدگان هزینه شد که با احتساب هزینههای خرید خدمت سازمان تامین اجتماعی این مبلغ به بیش از ۷۰ هزار میلیارد ریال میرسد.
مجیدی ادامه داد: از مجموع بیمه شدگان بیمه سلامت استان بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از بیمه شدگان روستایی، عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، ۲۸۰ هزار نفر از کارمندان دولت، بازنشستگان و خانوادههای آن ها، ۱۴۵ هزار نفر بیمه شده صندوق سایر اقشار و ۵۵۰ هزار نفر بیمه شده صندوق بیمه ایرانیان هستند.
وی با اشاره به اینکه حق بیمه پنج دهک جامعه در اجرای قانون برنامه هفتم رایگان شده است یادآور شد: مجموع این افراد حدود ۴۵۰ هزار نفر هستند که تحت پوشش هیچ یک از صندوقهای بیمه نیستند و حق بیمه آنها را دولت پرداخت میکند.
مجیدی افزود: ۱۰۰ هزار نفر نیز در قالب دهکهای ششم تا دهم از خدمات بیمه سلامت بهره مند میشوند به طوری که افراد حاضر در دهک ۶ حدود ۲۰ درصد، دهک هفت ۳۰ درصد، دهک هشت ۴۰ درصد و دهک ۹ نیز ۵۰ درصد حق بیمه سالانه را پرداخت میکند.