جمشید مقدم پناه روز چهارشنبه در نشست خبری، گفت: از زمان تاسیس صندوق کارآفرینی امید از سال ۱۳۸۵ تاکنون حدود ۲۷ هزار نفر در استان زنجان از منابع صندوق برای طرح های اشتغالزایی بهرهمند شدند.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال به این متقاضیان تسهیلات پرداخت شده است.
مقدم پناه به کاهش فرآیند زمان پرداخت تسهیلات به متقاضیان در صندوق کارآفرینی امید استان به یک ماه خبر داد و اظهار داشت: در زمان حاضر ۲ دهم درصد منابع بانکی کشور در اختیار صندوق کارآفرینی امید قرار دارد ولی با این وجود تاثیر وام های این صندوق در اشتغالزایی بیش از ۱۰ درصد است که اهمیت حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک را نشان می دهد.
وی اظهار داشت: رتبه صندوق کارآفرینی استان در شاخص های متعدد مثل تجهیز منابع و پرداخت تسهیلات از جایگاه ۲۰ به رتبه هشتم در سال گذشته رسیده و تلاش ما توسعه هر چه بیشتر خدمات صندوق در استان است.
مقدم پناه خاطرنشان کرد: رویکرد صندوق کارآفرینی امید حمایت از متقاضیان اشتغال است و از ابتدا تا به نتیجه رسیدن طرح در کنار آنها هستیم و فقط وصول اقساط مد نظر ما نیست.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان با اشاره به تسهیلات پرداخت شده در حوزه صنایع دستی،گفت: در این حوزه ۲۲۰ میلیارد ریال منابع برای پرداخت تسهیلات در نظر گرفته شده بود ولی هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد.
مقدم پناه از رایزنی با اتحادیه فعالان صنعت مس در استان برای حمایت از کارگاههای تولیدی خبر داد و گفت: امیدواریم کارگاههای مس هم با این رویکرد از تسهیلات بهره مند شوند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان گفت: این صندوق در راستای اجرای سیاست های اشتغالزایی یکی از بانک های عامل در حوزه حمایت از کسب و کارهای خرد است.