سعیدی مدیر زراعت جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: برداشت پیاز در دو مرحله برداشت و بسته بندی و به صورت نیمه مکانیزه انجام میشود.
وی افزود: در شهرستان بن ۹۰ هکتار به کشت پیاز اختصاص دارد.
سعیدی اضافه کرد: برداشت پیاز در استان تا اواسط شهریور ادامه دارد.
بیشتر بخوانید
وی ادامه داد: شهرکرد، بروجن و بن بیشترین تولید پیاز در چهارمحال و بختیاری را به خود اختصاص دادند.
سعیدی گفت: پیاز تولیدی علاوه بر عرضه در بازار داخلی به امارات و عراق هم صادر میشود.