مسیح اله محمدی با بیان اینکه بهره گیری از روش های نوین در کشت و تولید اکثر محصولات زراعی در دستور کار قرار دارد، گفت: کشت محصولات با روش های نوین موجب کاهش مصرف بذر از یک سوم تا یک ششم در هکتار می شود.
وی اظهار داشت: افزایش قابل توجه عملکرد، بهره وری مصرف و کاهش سه برابری مصرف آب، کاهش ۲۵ درصدی طول دوره رشد و به دنبال آن افزایش بهره وری استفاده از زمین در تناوب کشت، کاهش عملیات داشت و سایر هزینه های کارگری و نهاده، برداشت به موقع محصول و تامین بازار از مزیت های کشت نشایی نسبت به کشت مستقیم بذر است.
محمدی تاکید کرد: کشت نشایی محصولات زراعی می تواند از جهاتی یک انقلاب کشاورزی به حساب آید.
سالانه ۲ میلیون و ۲۸۹ هزار تن انواع محصولات زراعی، ۵۸۰ هزار تن محصولات باغی، ۲۴۹ هزار تن فراورده های دامی و ۱۸ هزار تن آبزی با بیش از ۱۰۰ هزار نفر بهره بردار در ۸۳۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان انجام میشود.