"سیدعبدالمجید اجتهادی" روز شنبه در آیین افتتاح ساختمان اداری و چهار انبار اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان البرز گفت: فروش فوق العاده این اموال تملیکی به صورت برخط و سراسری از ۲۰ تا ۲۶ شهریورماه جاری انجام می شود.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون نیز ۴۰ هزار میلیارد ریال اموال تملیکی پس از صدور حکم قطعی قضایی در قالب فروش عادی در کشور تعیین تکلیف شده است.
اجتهادی با بیان اینکه اکنون روند تعیین تکلیف اموال تملیکی در انبارهای کشور با حمایت قوه قضائیه، مجلس و همکاری سایر دستگاههای اجرایی روند خوبی به خود گرفته است، گفت : تلاش ها بر این است تا این اموال در کمترین زمان ممکن تعیین تکلیف شود تا از فرسودگی آنها در انبارها جلوگیری به عمل آید.
وی اظهار کرد: سال گذشته ۴۸ مزایده الکترونیکی سراسری فروش اموال تملیکی به صورت عادی و فوق العاده در کشور برگزارشد که تا پیش از آن کم سابقه بوده است.
اجتهادی افزود: پارسال نیز ۶۰۰ مورد مزایده و حراج اموال تملیکی به صورت خرده فروشی در سطح کشور انجام شد و امسال نیز این روند در تمام استان ها به صورت هفتگی دنبال می شود.
مدیر عامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به مصوبه سال ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی در خصوص برداشتن محدودیت فروش برخی اقلام تملیکی مانند خودروها گفت: این مصوبه امسال کمک شایانی در شتاب بخشی به تعیین تکلیف برخی اقلام که در گذشته محدودیت فروش داشتند، کرده است.
وی تاکید کرد: اموال تملیکی از جمله انواع خودروها و ماشین آلات راه سازی پس از تعیین تکلیف توسط دستگاه قضایی و سایر دستگاههای اجرایی بلافاصله از طریق مزایده الکترونیکی به فروش خواهند رفت.
اجتهادی افزود: اکنون در کنار دستگاه قضایی سایر دستگاههای نظارتی مانند سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان ملی استاندارد ایران همکاری خوبی در تعیین تکلیف اموال تملیکی دارند.
رییس کل دادگستری استان البرز در این آیین نیز روند تعیین تکلیف اموال تملیکی در این استان را خوب توصیف کرد و گفت : البته مشکلاتی در این بخش وجود دارد که باید با همکاری دستگاههای اجرایی در اسرع وقت برطرف شود.
"حسین فاضلی هریکندی " با بیان اینکه قاچاق کالا یک پدیده شوم به شمار می رود، افزود: فروش ، استرداد یا انهدام کالاهای تملیکی نیازمند همکاری دستگاههای اجرایی است و اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی باید ماهانه وضعیت انبارها را به دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی استان گزارش کند تا در اسرع وقت برای تعیین تکلیف این اموال تصمیم گیری شود.
وی گفت: دستگاههای اجرایی مختلفی از جمله سازمان جهاد کشاورزی ، استاندارد ، حفاظت محیط زیست و امثال آن در تعیین تکلیف اموال تملیکی نقش دارند که دستگاه قضایی در این زمینه نیز اهتمام دارد.
ساختمان اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی البرز با زیر بنای ۲۰۰ متر مربع و چهار انبار نگهداری کالا در مجموع با زیر بنای ۶ هزارو۳۰۰ متر مربع به بهره برداری رسیدند.