نشست هماندیشی به منظور ارتقای کیفیت اجرای طرح «از مزرعه تا سفره» در استان فارس با حضور رشیدی سرپرست سازمان تعاون روستایی استان فارس، پاکاری معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان، سلیمی مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، همچنین مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان فارس و همکاران سازمان میادین شهرداری، اتاق اصناف و میدان میوه و تره بار در شیراز برگزار شد.
سرپرست سازمان تعاون روستایی استان فارس در این نشست با مرور فرآیند اجرای طرح از مزرعه تا سفره گفت: این طرح ابتدا در آذرماه سال ۱۴۰۱ با مشارکت تعاون روستایی و با حمایت دستگاههای بین بخشی آغاز شده و با تغییراتی در حال پیگیری است.
حمید رشیدی ادامه داد: هماکنون این طرح با تصمیم استانداری با محوریت اتحادیه خردهفروشان در حال اجرا است که بر اساس تصمیم استانداری طرح باید با بهرهگیری از ظرفیت تشکلهای بخش کشاورزی ارتقا پیدا میکند.
انتهای پیام