به آقای دکتر مسعود پزشکیان خیر مقدم عرض نموده و خرسندیم که در اولین سفر خارجی‌شان از زمان تصدی منصب ریاست جمهوری ایران، از عراق و اقلیم کردستان دیدار داشتند.

پس از سفر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان به عراق و حضور در شهر‌های بغداد، اربیل، سلیمانیه و بصره کاربران شبکه‌های اجتماعی در توییت‌هایی از این سفر و حواشی آن و تأثیراتش در عرصه بین‌الملل و روابط بین دو کشور نوشتند. کاربران همچنین به برخی از نوشته‌هایی که به جای متن به حاشیه‌های سفر به شکل افراطی اشاره داشتند، انتقاد کردند. آنها معتقد بودند در پرداخت به اخبار رئیس‌جمهور چه تعریف و تمجید افراطی و چه انتقادات بی‌جهت و حاشیه‌ای موجب انحراف افکار عمومی از حل مشکلات مردم خواهد بود. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 

 نیچروان بارزانی:

به آقای دکتر مسعود پزشکیان خیر مقدم عرض نموده و خرسندیم که در اولین سفر خارجی‌شان از زمان تصدی منصب ریاست جمهوری ایران، از عراق و اقلیم کردستان دیدار داشتند. گفتگو‌های مؤثری داشتیم و بر توسعه و تقویت روابط میان اقلیم کردستان و عراق با ایران بر مبنای منافع مشترک و پایبندی هر دو طرف به استقرار ثبات در منطقه تأکید کردیم. 

 عبدالله گنجی:

ترتیب سفر رئیس‌جمهور به عراق از بغداد- اربیل- سلیمانیه- بصره بهترین ترتیب بود. اگر ترتیبی غیر از این بود، حتماً مشکلاتی را به وجود می‌آورد. فرض کنید مستقیم اربیل بود، مرکزیت (بغداد) چه برداشتی داشت؟ یا مستقیم سلیمانیه بود، اربیل (مرکز اقلیم) چه تحلیلی می‌داشت؟ تقدیر از طراحان سفر. 

 یاسر شادمنش:

فکر می‌کنم بهترین سفر هم در قالب، هم محتوا بود، نوع استقبال مسعود، نیچروان برجسته بود، دیدار از تدفین مام جلال هم اوجش. فقط کاش یک کتاب از شاعران ایرانی را هم به بارزانی هدیه می‌دادیم. 

 محمد شیروانی:

رئیس‌جمهور پزشکیان در چه شب مبارکی نجف بود و به حرم امیرالمؤمنین علی (ع) مشرف شد... ان‌شاءالله در پناه دست همیشگی مولا علی (ع)، کشورمون همیشه موفق و پیروز باشه. 

 امید هلالی:

درهم‌تنیدگی ایران و عراق یعنی اینکه رئیس‌جمهور ایران در کردستان عراق به کردی صحبت کند و نیچروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان نیز به فارسی سخن گوید. در دو ماه محرم و صفر نیز تنیدگی و برادری دو ملت با رمز حسین (ع) دیدنی بود و چشم‌نواز. باید قدر این برادری‌ها را دانست و تقویتش کرد. 

 زهرا قریشی:

آقای دکتر پزشکیان! لطفاً در سفر به کشور‌های همسایه حتماً یک متخصص هیدروپلتیک و دیپلماسی آب هم با خودتون ببرید. جدی‌ترین مسئله پنهان ما با کشور‌های همسایه آب است. 

 سیدصادق حسینی:

دیدار دو مسعود! در حاشیه سفر مهم و تاریخی رئیس‌جمهور ایران از اقلیم کردستان عراق، ذکر این نکته که رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان و مسعود بارزانی، رهبر حزب دموکرات کردستان عراق، هر دو متولد شهر تاریخی مهاباد هستند، جالب توجه است. 

 علی چاهخوزاده:

تعریف‌های این روز‌های طرفداران رئیس‌جمهور از او چیزی جز صداقت و خودت باش و ذوق و شوق از هر حرکت و حرف درست و غلط او نیست... خود واقعی بودن چیز بدی نیست ولی افراط در تعریف کردن قطعاً بد است، چون نمونه دستاوردسازی از هیچ است، خود دانید. 

 کیوان ساعدی:

حملات رگباری به رئیس‌جمهور و دولتی که هنوز در روز‌های آغاز کار است و ایراد‌های بنی‌اسرائیلی که به پزشکیان گرفته می‌شود، انصافاً هر چه هست، اسمش انتقاد نیست، هر چه هست، انطباقی با اندیشه‌های امام (ره) و رهبری ندارد. یادمان نرود که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «موفقیت دولت، موفقت همه ماست.» 

 احمد روستایی:

ببینید توییتری‌ها درباره سفر مهم پزشکیان به عراق چه‌ها نوشته‌اند! این همه حاشیه‌نویسی؟! آن هم با نگاه کاملاً سیاسی و رقابتی! افکار عمومی جامعه‌ای که با ده‌ها مشکل مواجه است که ارتباطات همسایگی با عراق می‌تواند حلش کند، درگیر زاویه ایستادن رئیس‌جمهور است! مشکل اصلی ما فرهنگ است. 

 محمدرضا کردلو:

تحلیل‌های سیاسی به ویژه در توییتر فارسی به شکل عجیبی هرمنوتیزه است. پیش‌فرض‌ها قوی و مؤثرند. تردیدی ندارم اگر همین ماجرای «کردی حرف زدن» از سوی [شهید]رئیسی اتفاق می‌افتاد، همین منتقدان امروز پزشکیان، در تأییدش تصنیف‌ها می‌سرودند. این گزاره درباره اصلاح‌طلبان «به توان صد» صادق است.

منبع: روزنامه جوان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۵ ۲۴ شهريور ۱۴۰۳
دکتر پزشکیان انسان صادق و پاکی هستند
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۸:۰۱ ۲۴ شهريور ۱۴۰۳
چرا. ریس جمهور و کسانی ک اینقدر برای پیامبران ما ارزش قائل هستم نمی توانند پیاده ب عراق بروند مگه اون ها مثل ما آدم نیستن چرا