شینا انصاری در دیدار با جمعی از اساتید حوزه محیط زیست دانشگاههای کشور اظهارکرد: سازمان حفاظت محیط زیست نیازمند این است که از نگاه نقادانه و مشورتی اساتید دانشگاه بهرهمند شود و این ظرفیت بزرگی برای حل مسائل و مشکلات در حوزه محیط زیست است.
وی با اشاره به اینکه چالشهای محیط زیست تبدیل به اَبَرچالش شده است، افزود: یکی دیگر از راههای ما برای رویارویی با این ابرچالشها توجه به سیاستهای کلی نظام در حوزه محیط زیست و اسناد بالادستی است که عدم تحقق آنها تا به اینجا و انباشت این مسائل نیز نیازمند آسیبشناسی است.
معاون رییس جمهوری تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست با انباشتی از قوانین و برنامهها روبهرو است که اجرایی نشده است. بخشی از آن به عملکرد ما در گذشته برمیگردد و بخش دیگر نیز به اولویتدار نبودن محیط زیست در سطح کلان کشور ارتباط دارد و این دیدگاه نیازمند اصلاح است.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه گفت: اَبَرچالشهای محیط زیست باید به رسمیت شناخته شوند و برای تحقق این مساله نیازمند توافقسازی در سطح حاکمیت هستیم که دانشگاه میتواند برای توافقسازی در حوزه محیط زیست در سطح کلان به ما کمک کند.
انصاری در پایان اظهار کرد: ما باید از مدیریت سنتی گذر کنیم و مدیریت علمی و نوین را در دستور کارها و فعالیت خود قرار دهیم و برای تحقق این امر نیازمند استفاده از ظرفیت پژوهشهای کاربردی هستیم و از ارایه راهکار در این زمینه بهصورت جدی حمایت میکنیم.
بحران محیط زیست چیست؟
دفع پسماند،
خوب یک چاله بزرگ حفر کنید و دفن کنید،
مشکل وقتی به وجود می آید که چاله بزرگ نداریم
و مثلا مجبور می شویم به تفکیک زباله روی بیاوریم،
پس می بینید صورت مسأله آسان است
و نیازی نیست علم غربی داشته باشیم،
کمی ابتکار داشته باشیم !
افزایش جمعیت یعنی افزایش ترافیک و الودکی هوا و افزایش سرعت نابودی محیط زیست