مدال آور المپیاد زیست گفت: از سال هفتم متناسب با کتاب‌های مرجع آموزش دیده‌ام.

آرش صمدی، دانش‌آموز علامه حلی یک تهران، در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که از کلاس دهم در المپیاد جهانی شرکت کرده و توانسته مدال نقره المپیاد زیست را در این پایه کسب کند؛ گفت: من توانستم مدال طلای المپیاد زیست در سال یازدهم و طلای جهانی ۲۰۲۴  را نیز کسب کنم.

وی با بیان این که علاقه به شرکت در المپیاد از سال هفتم که در مدرسه علامه یک حلی بوده، در او شکل گرفته است؛ ادامه داد: معلمان از همان سال هفتم متناسب با کتاب‌های مرجع به دانش‌آموزان آموزش می‌دادند و تنها بر کتاب‌های درسی مانور نمی‌دادند؛ همین امر منجر به افزایش علاقه‌مندی در این زمینه شد.

مدال‌آور المپیاد جهانی زیست ادامه داد: دانش‌آموزی نبودم که ریاضی را دوست نداشته باشم یا نسبت به عربی ابراز تنفر کنم. در طول سال تحصیلی معدل خوبی کسب می‌کردم. من در این مسیر قدم برداشتم، نه برای این که از درس‌های دیگر زده شده بودم، بلکه در کنار درس‌های دیگر به‌صورت تخصصی این موضوع را پیگیری می‌کنم.

صمدی با بیان این که المپیاد زیست را از سال نهم به‌صورت جدی دنبال کرده است، ادامه داد: آزمون آنلاین را در این سن شروع کردم و استرس زیادی برای من به همراه نداشت. سال دهم نیز المپیاد زیست را به شکل جداگانه آغاز کردیم. دو بخش در مدرسه علامه حلی یک تحت عنوان رده الف و ب وجود دارد. کسانی در رده الف حضور دارند که کنکور می‌خوانند و دانش‌آموزان المپیادی در رده ب حضور دارند.

راز کسب مدال نقره در پایه دهم

وی با بیان این که مطالب زیست‌شناسی در رده ب به‌صورت تخصصی و جداگانه با نیم‌نگاهی به کتاب‌های درسی دنبال می‌شود، ادامه داد: این موضوع باعث می‌شد تا دانش‌آموزان المپیادی به زندگی این‌چنینی عادت کنند. با این رویکرد در مرحله یک و دو آزمون سال دهم قبول شدم و مدال نقره سال دهم را کسب کردم. کسب مدال نقره از یک جهتی برای اخذ بخشی از سهمیه کنکور موجب دلگرمی من بود تا المپیاد را در سال‌های آتی نیز ادامه دهم و دست آخر طلای کشوری را از آن خود کردم و سال دوازدهم نیز با تشکیل تیم موفق به اخذ طلای جهانی ۲۰۲۴ شدم.

درآمد تنها مولفه جلب رضایت من نیست

مدال‌آور المپیاد جهانی زیست ادامه داد: میزان به‌روز بودن علم پزشکی من را به ادامه تحصیل در این رشته ترغیب و تشویق می‌کند؛ اما گره‌هایی که در این مسیر وجود دارد عامل شک و تردید برای ادامه این راه است. بین رشته دندان‌پزشکی و پزشکی برای ادامه تحصیل تردید دارم؛ بعد علمی رشته دندان‌پزشکی کمرنگ‌تر است؛ اما شرایط جامعه و این رشته به‌طوری فرد را مجاب می‌کند که شک و تردید ایجاد شود. اما در وهله آخر علاقه خود را دنبال کردم، چراکه قرار است تمام زندگیم را در این کار به‌سر ببرم و درآمد تنها مولفه برای جلب رضایت من نیست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۱ ۲۶ شهريور ۱۴۰۳
تلاش کافی نیست برای این مسیر اگر یک نگاهی به مدارس تمام المپیادی ها بندازیم همه از مدارس سطح یک کشور اند کسی که شهریه سالانه بالای 100 میلیون برای مدرسه می دهد مشخص است که چه هزینه های گزافی برای این مسیر پرداخته پس با تمام احترام برای این افراد باید بگویم که اگر شرایط مالی اکثر افراد این جامعه و داشتید الا نه تنها المپیادی نبودید بلکه شاید ادامه تحصیل هم نمی دادید با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
فانوس های فدیمی
۰۱:۱۲ ۲۶ شهريور ۱۴۰۳
تشکر
آخرین اخبار